Novosti — 28 studenoga 2012 -

HJC je za slijedeću sezonu obnovio svoju paletu kaciga brojnim novostima od kojih je najzvučniji novi top model R-PHA 10 Plus, integralna kaciga izrađena PIM tehnologijom (Premium Integrated Matrix) koristeći optimalne materijale za izradu vanjske školjke znatnim dijelom od karbona zbog čega teži samo  1200g. Osim prozirnog vizira, kaciga se standardno isporučuje i s racing toniranim kao i Pinlock vizirom a ne treba zaboraviti niti 5 godina garancije koje najbolje govore o kakvom se proizvodu radi.

 

 

 

Novitet je i IS-17, integralna kaciga s ugrađenim unutarnjim sunčanim zaslonom/naočalama koja kalup i unutrašnjost dijeli s modlelom R-PHA 10 a teži 1300g. Cijena je već od 1.499 kn a i ovu kacigu prati 5 godina garancije i Pinlock dodatni vizir.

 

 

 

Popularna i cjenovno prihvatljiva kaciga CL-14 sada je još povoljnija i kreće od 650 kn. Odličan izbor za svakodnevno korištenje koje svakako pomaže i unutrašnjost na skidanje.

 

 

 

R-PHA X novi je top model off road kacige koja konstrukcijski dio PIM tehnologije dijeli s R-PHA 10 i teži 950 grama.

 

 

 

FG-15 za 2013. godinu nudi nove grafike kao i još povoljniju cijenu od  1.499 kn.

 

 

 

F-TR-1 nasljednik je poznate kacige IS-16 koja u cijeni od 1.100 kn nudi unutrašnjost na skidanje, integrirani zaslon za sunce i antifog vizir.

 

 

Puno dobrih stvari pripremljeno je za slijedeću sezonu iako smo se dotakli samo nekih. Kompletnu ponudu i detaljnije podatke potražite kod zastupnika.

 

 

Share

About Author

mate