Oldtimeri — 07 rujna 2004 -
Osvojene nagrade MK "Motori"

 

U Oroslavju je nastupilo 48 motorista. Vidjelo se da si je organizator dao truda. Napravljena je bina za proglašenje, nagrade su bile bogatije nego inače, organizirane su mažuretkinje i "špleh" muzika, hrana itd. Poduzelo se je sve da bi se natjecatelji i publika osjećali ugodno.
Dva treninga za svaku klasu su trajali do pola dva i onda je uslijedila pauza do tri sata, kada je počeo službeni dio programa. Prisustvovali smo i promo vožnji kartinga, koji su zagrijali gledaoce. Nakon njih je uslijedila utrka klasa 1, 2 i 3, pa klase 4 i na kraju klasa 5 i 6. Tri više nego zanimljive utrke. Vjerujem da su gledaoci došli na svoje. Nije nedostajalo interesantnih duela, a desio se i poneki pad, srećom bez posljedica. Vrijeme nas je poslužilo, ali sreća baš i nije. Gigi su se razletavale lamele od kvačila, a meni je pukla sajla od kvačila. Bio je to za nas «dan kuplunga». Ipak, Gigo je uspio završiti na trećem mjestu, a ja sam uz puno muke sačuvao prvo mjesto. Tako smo sakupili novi 41 bod za naš RT «Motori», što nam je čak bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta u konkurenciji timova. Ukupno držimo treće mjesto od pet timova, a klub nam je peti od dvanaest. Nije loše!
 

Vjerni klupski navijači ispred, iza i na zastavi novog sponzora "PRINZ" iz Oroslavja.
Pogledajte pobjednike po klasama i tablice nakon šest odvoženih utrka. (nemoj da netko prigovara tablicama, jer sam potrošio cijeli dan da ih napravim). Ujedno i isprika Darku Petruši, pobjedniku klase tri. Naime, dok sam ja čekao da dođu drugi i treći k njemu na postolje, pa da ih sve zajedno slikam, Darko je sišao s postolja i otišao. Tek tada sam shvatio da je on jedini završio utrku u klasi tri. Sorry Darko.
 
Emil 69
Rezultati klase 1. 2. i 3.

 

Rezultati klase 4.

 

Rezultati klase 5. i 6.

 

Jedna od borbi. U nasem boksu.

 

Pobjednici klase 1 Pobjednici klase 2

 

Pobjednici klase 4. Pobjednici klase 5.

 

Pobjendici klas 6. Pobjednici MZ kupa.

 

Proglasenje klubova. Proglasenje timova.

 

Majstor Gigo. Nagrada za rekord staze.

Share

About Author