Oldtimeri 2006 — 18 rujna 2006 -

No, klasa 4 je bila malo mnogobrojnija jer je nastupilo čak 7 trkača od kojih je najlošije prošao najstariji u klasi  Bernhard Heider član Classic Rracing kluba iz Zagreba. Već na samome startu šikana nije bila dosta široka pa je Heider ostao u njoj ali poslije samo nekoliko trenutaka uz pomoć sudaca podigao svoj motor i nastavio utrku ali samo do box-a jer očito nije mogao nastaviti iz tehničkih razloga.

Pad Heider
U utrci je pobijedio legenda Hegel na svojoj novoj Yamahi koja sad zadovoljava tehnički pravilnik. Drugoplasirani je bio N. Frgec koji je napravio i najbrže vrijeme kruga ali ni to nije bilo dosta da sustigne Hegela.
Hegel
Frgec

Mezdjić
Postolje Kl.4

1541klasa4_-_utrka.pdf

U klasi 5 koja je bila najbrojnija vidjela se odlična borba dana koju smo već ranije spomenuli između Papeca i Lampea.

Papec-Lampe

Pobjedu je odnio pred nosom Papec. Treći je bio Srečko Petrić koji iz utrke u bio sve brži i brži što mu je na kraju donijelo i titulu Prvaka Hrvatske te mu ovime putem i čestitamo.

Prvak Petrić
Postolje Kl.5

1541klasa5_-_utrka.pdf

Klasa 6 je također bila dobro popunjena. Bilo je tu i novo starih trkača koji su oduševili svojim nastupom. Pogotovo mislimo na Maria Rucnera koji je osvojio odlično drugo mjesto

Rucner

U utrci je pobijedio Darko Biščan  na Hondi ispred Raucnera i Vlahovičeka. Četvrto mjesto osvojio je novi prvak Edin Šečić.

Biščan
 Edo-Vlahoviček
Postolje Kl.6

1541klasa6_-_utrka.pdf

Eto i za kraj vam donosimo kompletnu NESLUŽBENU tablicu prvenstva Hrvatske u kojemu je nastupilo 95 trkača iz 16 klubova. Svima čestitamo na osvojenim rezultatima i vidimo se dogodine za koju su najavljene i neke promjene od novoizabranog vodstva o kojima ćete biti pravodobno obaviješteni.

1541Rezultati_PH_sezone_2006.xls

Share

About Author

admin