HRInfo — 11 lipnja 2012 -

Suvremeni dizajn, bogata oprema i maksimalne performanse.

Piaggio X10 stvoren kao najnoviji nasljednik Piaggiove GT linije, perjanica je marke na dva kotača, za one koji traže maksimalnu udobnost na maksi skuteru s poznatom talijanskom elegancijom.
Prostrano sjedalo ispod kojeg se mogu spremiti dvije kacige, tro-kanalni ABS i ASR sustav, parkirna kočnica integrirana u bočni oslonac, sve na novom X10 dizajnirano je kako bi se osigurala udobnost, maksimalna funkcionalnost i potpuna sigurnost. Tu su i putno računalo s LCD zaslonom, osvijetljene tipke na upravljaču, veliki vjetrobran i trostruki pretinac u prednjoj oplati.
S novim Piaggiom X10 putovanje je svakodnevni luksuz.

Piaggio zauzima vodeće mjesto u segmentu GT skutera s modelom koji predstavlja najviši stupanj evolucije talijanskog maksi koncepta. X10 najnoviji je nasljednik duge tradicije Piaggia u prestižnom segmentu GT skutera u kojem je dva desetljeća postavljao nove trendove. Uspjeh kojeg dokazuje više od 400.000 vozila prodanih u različitim verzijama legendarnih skutera kao što su Hexagon, X8, X9 i XEvo.
Dizajn je okrenut budućnosti ali i očuvanju i razvijanju prepoznatljivog i autentičnog talijanskog stila Piaggio obitelji. Piaggio X10 ističe se izgledom koji uspijeva biti originalan bez žrtvovanja harmonije. Detalji izrađeni izvanrednom pažnjom privlačni su i osiguravaju maksimalnu funkcionalnost

Najiskusniji vozači skutera koji konstantno traže najbolji spoj performansi, kompaktnosti i niske potrošnje goriva odabrat će verziju s novim Piaggio pogonskim agregatom 350 koji pruža maksimalnu snagu usporedivu s agregatima 400, 33 KS, i izvrsni okretni moment (32,3 Nm), dok su dimenzije, težina i potrošnja goriva na razini agregata 300.
Na ovom suvremenom agregatu možete birati između dvije mape rada koje možete birati izravno putem tipke na upravljaču. Sportska mapa pruža punu snagu i performanse dok ekonomična mapa smanjuje potrošnju goriva i nudi maksimalnu autonomiju.

Piaggio X10 opremljen je sofisticiranim sustavom kočenja s dvostrukim diskom promjera 280 mm sprijeda i diskom promjera 240 mm straga te integralnim sustavom kočenja dok je Executive verzija skutera opremljena kombinacijom ABS/ASR sustava.

Piaggio X10 350 dostupan je po cijeni od 48.600 kn, a Executive verzija s ABS/ASR sigurnosnim paketom od 56.200 kn za gotovinsko plaćanje.
Otiđite do Piaggio salona i sami se na testnom vozilu uvjerite u superiornost novog vladara GT klase.

Share

About Author