Speedway — 20 kolovoza 2007 -
Nada se mjestu u finalu J. Pavlic
 

Centralnu ovogodišnju speedway utrku u Hrvatskoj organizira Speedway klub Unia iz Donjeg Kraljevca. Na stadonu Milenium, u subotu 18. klovoza bit će domaćin, polufinala Europskog prvenstva. Domaćem asu Jurici Pavlicu ulaznicu za finale pokušat će uskratiti žestoka konkurencija. U Hrvatsku dolaze čak četiri predstavnika Češke, Luboš Tomiček je odličan znanac naše publike, ali uz njega će tu biti i braća Dryml, Lukaš i Aleš, vozači koji su već nastupali u Grand Prixu, te Zdenek Simota. Iz Ukrajine dolazi drugi česti gost, Andrij Karpov, a iz Rusije četiri za hrvatsku publiku nova imena: Marat i Ruslan Gatijatov, Ilja Bondarenko i Denis Sajfutdinov.
Iz Poljske dolaze Karol Zabik, prošlogodišnji juniorski svjetski prvak i Sebastian Ulamek, još jedan vozač sa iskustvom iz Grand Prixa. Ni njemački predstavnici ne zaostaju kvalitetom, Christian Hefenbrock je brončani s prošlogodišnjeg svjetskog juniorskog prvenstva, uz njega su tu i Mathias Schultz i Ronny Weis, još jedan stari znanac, dok će Mađarsku predstavljati Jozsef Tabaka.
Domaća staza za Juru je velika prednost i nadamo se da će ta pervaga u ovoj jakoj polufinalnoj utrci biti odlučujuća.
Jurica Pavlic ovu sezonu vozi u velikoj formi i to je najbolja pozivnica svim ljubiteljima ovog atraktivnog motosporta da u subotu budu na Mileniumu u 19,30 sati kada će početi borbe za ulazak u finale Europskog prvenstva koje se vozi 29. rujna u Wiener Neustadtu (Austrija)

Share

About Author