Oldtimeri 2006 — 21 ožujka 2006 -

Sezona samo što nije počela i već pomalo odbrojavamo. Prva utrka sezone održat će se 21.5. na Grobniku , pa smo odlučili prije službenog početka sezone malo predstaviti vozače da ih možete što bolje upoznati.
Počet ćemo sa prošlogodišnjim klupskim i timskim prvacima u Oldtimer cestovnim moto utrkama-klubom MK”Motori” iz Zagreba.

Klub je nastao 2001 godine a članicom HMS postao je 2004 godine kada je oformljena sportska sekcija. U sportskoj sekciji trenutno ima jedanaest natjecatelja od kojih će se aktivno natjecati njih osam.Pet u Oldtimer moto utrkama i tri u cestovnim moto utrkama.
Prošle sezone klub je osvojio klupsko i timsko prvenstvo u Oldtimer utrkama a u brzincima zauzeo je 6. mjesto.
Ove godine nažalost ima nekih promjena, broj vozača je manji jer dva aktualna prvaka vjerojatno neće sudjelovati ove sezone u natjecanju PH stoga će ekipi biti teško obraniti naslove ali želimo im puno uspjeha i podija ove sezone.
Pa krenimo s predstavljanjem vozača ……..naše Oldtimer misice:

DAVOR MUDRI

Rođen 1973. g.
Oldtimer moto utrkama počinje se baviti 2001.g. nastupajući za I HMK Zagreb u klasi IV na Suzuki GT 250 i te godine već na svom prvom nastupu osvaja odlično 3. mjesto a na kraju sezone završava ukupno na 4.mjestu.
2004. godine prelazi u MK ”Motori” za koji 2005. godine osvaja 3. mjesto u klasi V sa svojom replikom trkaće Yamahe TR3 350ccm

Sve to ne bi bilo moguće bez podrške obitelji, djevojke Andreje koja ga vjerno prati na svim utrkama, prijatelja i Tp Autosporta kojima se i ovim putem zahvaljuje.

OGNJEN ČAJIĆ

Rođen 1972 u Zagrebu.
Za MK ”Motori” nastupa od 2005. godine koja mu je i ujedno i prva sezona!!!
Postigao je odlično 2. mjesto u klasi II sa svojom Hondom 450.
Zanimljivo je to što je u klasi II jedino njegov motor bio ”Japanac” među rasnim Europskim proizvođačima motocikala.

Sponzor za utrke je naravno njegov vlastiti džep, ali veliku moralnu podršku pruža mu cijela ekipa oldtimeraša iz Prečkog i i i www.tdm-oldmoto.com

U svojem predstavljanju za bračno stanje navodi da nema curu …… hm hm ali je intenzivno traži stoga ako dođete na koju utrku ne možete fulati službeno žuto vozilo ”OGIUS” velikog trkača i vrsnog majstora!

ZORAN KRIVAK

Rođen 1967. godine u Zagrebu.
Moto utrkama se bavi od 2002 g. kada je prvi put nastupio za I HMK Zagreb. Te godine osvojio je 13. mjesto od 23 učesnika, nije loše s obzirom da je vozio dosta nekonkurentan motocikl HONDA CB 250. Taj motocikl se je jedino mogao proglasiti najuređenijim jer si je Zoki stvarno dao truda. U sezoni 2003 osvojio je sa SUZUKI GT 250 odlično 5. mjesto.
Sezone 2004. uslijed mnogih tehničkih problema s pilom osvaja 10 mjesto.
Sezone 2005. prelazi u MK”Motori” gdje konačno pronalazi sebe, stapa se sa svojim Suzukićem i osvaja odlično 3. mjesto. Te sezone bio je jedan od rijetkih koji je nastupio i osvojio skoro svaki put postolje što nije za zanemariti.

Sa sponzorima je također na ”VI” stoga ako vidite ime svoje firme na ovom prekrasno sređenom motoru javite se u uredništvo stranice ili mu pošaljite bilo kakvu poštu preko firme ”IN TIME” u kojoj Zoki marljivo radi i skuplja novčeke za sezonu.

ADRIAN TUCMAN

Evo i naša nova i mlada nada.Adrian nam se pridružio prošle godine u samoj sredini sezone.
Vozi MZ 175,klasu I. Završio je samo dvije utrke koje su mu bile dovoljne da osvoji 6.mjesto u klasi.znamo da je to bilo samo opipavanje terena i da će ove godine biti velika konkurencija.

Share

Povezane novosti

PH OLDTIMERI OROSLAVJE

PH OLDTIMERI OROSLAVJE

rujan 18, 2006
PH OLDTIMERI OROSLAVJE

PH OLDTIMERI OROSLAVJE

rujan 18, 2006
PH Oldtimeri -Koprivnica

PH Oldtimeri -Koprivnica

srpanj 15, 2006
PH Oldtimeri -Koprivnica

PH Oldtimeri -Koprivnica

srpanj 15, 2006
Prva utrka PH Oldtimera

Prva utrka PH Oldtimera

svibanj 25, 2006
Prva utrka PH Oldtimera

Prva utrka PH Oldtimera

svibanj 25, 2006

About Author

admin