Oldtimeri 2006 — 25 svibnja 2006 -

Klasa 4.je ove godine”pusta”.Nastupilo je svega pet natjecatelja iz 3 kluba! Žalosno! Da je najbrojnija klasa svih godina, ove godine na utrci spala na nekoliko vozača .No utrka je bila zanimljiva radi borbe za drugo mjesto između Ivice Cice Kralja iz Oroslavlja i Zorana Krivaka iz MK Motora. No borba je trajala svega 2 kruga kada je Kralj preuzeo drugu poziciju i nije ju ispuštao do kraja. Na prvoj poziciji uvjerljivo je vodio od početka Nikola Frgec iz Oroslavlja. Četvrti Robert Lisjak  ”iberundan” je za 2 kruga. No on se natjecao na predivnom GP Kreidleru od 50ccm!Ipak nekonkurentan motor za tu klasu. Ali bitno je sudjelovati, zar ne?!
 

  
 

  
 

U klasi 5 prvo mjesto zauzeo je član Classic Racing kluba Konig Andreas , drugi je bio Zebić Branimir također iz Classic Racing kluba dok je Srećko Petrić iz Zadra bio treći. Naš trkač Davor Mudri osvojio je prvih 11 bodova za 5.mjesto.Nadamo se da će Yamahica bolje proraditi na sljedećoj utrci koja se održava već ovaj vikend u Novoj Rači.
 

  
 

  

 
Klasa 6 poslije odustajanja od utrkivanja prošlogodišnjeg prvaka Emila Mokrovčaka nije više ono što je bila makar i ove godine ne nedostaje uzbuđenja.Borba se vodila za drugo mjesto između na kraju drugog Edina Sečića MK Muddy i Marijana Vlahovičeka iz 1.HMK Zagreb. Zaostatak je bio svega 5 sekundi. Prvo mjesto odnosi Aleksander Car iz Crikvenice. On je ujedno bio naš jedini natjecatelj u Classic Alpe Adria Prvenstvu u kojem je zauzeo odlično drugo mjesto ali iz neznanih razloga nije mu uručen zasluženi pehar.  
 

  
 


 


Rezultati 4,5,6
 

Slijedeča utrka PH Oldtimera je već ovaj vikend u Novoj Rači.Lijepo mjestašce pokraj Bjelovara.
 

Share

About Author

admin