Oprema — 10 kolovoza 2010 -

QWEST -Putovanje u novoj dimenziji

QWEST Airfoil

Nova kaciga iz SHOEI-va asortimana uvijek je garancija nekih noviteta. S novim QWEST-om SHOEI na tržištu predstavlja novu generaciju putnih kaciga. Ova savršena kaciga rezultat je istraživanja i razvoja te vodi računa o potrebama vozača koji voze na duže relacije: lagana je, udubne unutrašnjosti i vrlo tiha. Razina buke u QWESTU je za 2,2 decibela manja od prethodne generacije kaciga što je čak 60 % manje buke. Ovaj se efetk dobio novom aerodinamičkom optimizacijom, za koju je  SHOEI izgradio novi zračni tunel. Kompleksan oblik kacige osigurava idealnu aerodinamiku, a razina buke svedena je na iznenađujući minimum.
 

QWEST Spirite

Za sedam veličina kacige upootrebljene su četiri školjke i time SHOEI osigurava da svako može naći veličinu koja mu u potpunosti odgovara. Težina od samo 1.400 grama i spojler koji je ugrađen na školju kacige smanjuje pritisak na vrat i osigurava dugotrajno prijanjanje.
U QWESTU je potpuno novi sustav ventilacije, veći na vrhu kacige, a manji na donjem dijelu. Dva ventilacijska otvora na zadnjem dijelu kacige su također nova, a vrući zrak se iz kacige ne odvodi nego se usisava pod donjim pritiskom. Ne smijemo zaboraviti jednu vrlo važnu stvar, a to je svijet izvan SHOEI kaciga. Novorazvijena SHOIE-va tehnologija CW-1 vizira sa Q.R.S.A. sustavom garantira automatsko potpuno brtvljenje i vrlo široko vidno polje što je bitno za sigurnost posebno za panoramsku vožnju za motoriste putnike. Sve ostale informacije o novoj kacigi u SHOEI asortimanu možete dobiti na ovlaštenim SHOEI prodajnim mjestima.
 

QWEST Paragon

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin