Oprema — 21 ožujka 2009 -

Kupili ste GPS uređaj a nemate ga kako namontirati na motocikl da stoji u vidokrugu? Ili želite namontirati kameru, a svaki nosač koji izumite ili previše vibrira ili ne stoji kako želite? RAM Mount ima rješenje za sve probleme s velikim dijapazonom ponuđenih nosača za svaki uređaj koji poželite voziti sa sobom na svom motoru.
 

 

Bilo da ste vlasnik Gold Winga ili Harley-a, u ponudi ćete naći nešto za sebe, budući da RAM Mount ima ponudu od 1500 artikala koji se mogu kombinirati, pa je Vašim problemima s montiranjem došao kraj. Sustav funkcionira na principu gumene kugle na koju se natakne daljnji nastavak, što osigurava sigurno i čvrsto montiranje uređaja, bez vibracija i s lakom montažom / demontažom. Svi nosači izrađeni su od laganog i čvrstog aluminija, nehrđajućeg čelika i gume – materijala koji  se upotrebljavju na brodovima, što znači da nosač neće propasti. Upravo iz tog razloga, RAM Mount nosači imaju doživotnu garanciju.
 

"Konfiguracija" nosača je veoma jednostavan proces. Prvo i prvo, valja odabrati montažnu bazu. Ovo je korak u kojem kupac može izabrati između nekoliko baza, ovisno o tome gdje i kako želi uhvatiti GPS/kameru/mobitel itd. Od tipova montažnih baza tu su baza koja se hvata za nosač kočione pumpe / poluge kvačila, sa ili bez promjenjive kuglice, baze koje se montiraju na nosač retrovizora, na vijak mosta, na poklopac posude kočione tekućine. Zbilja, u ovoj kategoriji bira srce, ili bolje rečeno – vidokrug.
 

 

Nakon što imamo bazu, valja odabrati "ruku". Duže, kraće, normalne, obične ili kromirane – izbor je na Vama. Glavna karakteristika im je spoj na obje stane, budući da one služe za spajanje montažne baze sa kućištem.
 

 

Budući da neki GPS uređaji baš i nemaju univerzalan prihvat, RAM Mount nudi rješenje i za njih, pa tako u kitu s hvatištem za takav GPS uređaj možete nabaviti i montažnu bazu baš za taj uređaj. Za cijelu plejadu dostupnih GPS uređaja, tu su i nosači baš za njih.
 

 

Naravno, RAM Mount nudi i kućišta za GPS uređaje. Ovisno o tome kakv GPS uređaj posjedujete, dostupno je kućište koje će sigurno držati uređaj, a pritom se može spojiti na ostatak RAM Mount nosača.
 

Čest problem s kojim se susreću tehnički nastrojeniji motoristi jest kako učvrstiti kameru na motociklu. RAM Mount ima u punudi mnoštvo nosača za kamere koji se, kao i montažne baze, montiraju na mnoštvo različitih mjesta, ovisno o namjeni, potrebi i preferenciji.
 

 

No, što kad počne padati kiša, a vi koristite navigaciju sa svog mobitela? I za to postoji rješenje, a zove se "aquabox". On dolazi u više veličina, a idealno ga je koristiti u kombinaciji sa dostupnim povećalom s kojim je vožnja i navigacija još jednostavnija.
 

 

Kompletan program RAM Mount nosača i držača za kamere, mobitele i GPS uređaje možete već duže vrijeme naći na web shopu na stranicama www.rekreatika.com.hr gdje možete pronaći i cijene i više informacija svih RAM Mount proizvoda.
 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin