Miss 2001 — 01 siječnja 2002 -

IZBOR ZA MISS MOTORA 2001.
Text: Saša Kranjec; Photo: Boris Pu±čenikOvako je izgledao kraj, a sad se vratimo na početak.

18 je sati, napetost raste -  jedino što nas je opuštalo je mala tigrica koja se šetala po Lake-u kao maskota. Polako su počele pristizati djevojke i u očima im se očitavala trema, ali vjerujte nije bila ništa veća nego naša. Sve smo isplanirali i stvarno smo detaljno sve par puta prešli, ali smo znali da se negdje krije nekakav problem i da neke stvari jednostavno ne možemo predvidjeti. Binu smo montirali, stolove i stolice za publiku postavili, Vip zonu odvojili od publike mojim GSXR-om i uredili prostoriju gdje će se djevojke presvlačiti.

19h: sve djevojke su sad već stigle, te počinje lagano spremanje. Luka Čabraja, vlasnik Estetic Uvema je organizirao svoje styliste i vizažiste koji će biti zaslužni za izgled svih djevojaka na stage-u. Priprema za izbore je gotova, sad nam ostaje čekati da dođe DJ i da se Lake polako napuni. Oko 20:30 počinju problemi. Ines je spremna, Peki također ali ne radi mikrofon. Možete misliti, na nečemu radite dva tjedna ko mutavi i na kraju rikne najobičniji mikrofon koji može upropastiti cijelu stvar. Da nismo uspjeli nabaviti dovoljno kabela za žičani mikrofon, mogli smo slobodno reći ljudima da se izbor otkazuje. Stvarno smo bili na rubu živčanog sloma. Na sreću nakon 20 min se pojavio tip koji je bacio torbu na stol i iz torbe izvukao 20-tak metara kabela. Uh, laknulo nam je. Oko 21:15 sa pola sata zakašnjenja izbori su počeli. Program je otvorila Ines Praindl inaće poznata voditeljica sa HTV-a koja je nakon predstavljanja sponzora uvodnu riječ dala Deanu. Nakon kratkog duhovitog Deanovog uvoda mikrofon je uzeo u ruke Ivan Pekoč zvan Peki, član kluba i naš veliki osobni prijatelj. Peki je u kratko predstavio članove žirija. To su bili gospodin Luka Čabraja, vlasnik najveće frizersko kozmetičke kuće u hrvatskoj Estetic Uvema. Zatim je tu bio gospodin Željko Puščenik, direktor jedinog moto časopisa u Hrvatskoj Moto Puls. Kraj njega je sjedio direktor firme HRC DUDO, generalni zastupnik suzuki motocikala za Hrvatsku, gospodin Dubravko Peras. Tomislav Kotnik, direktor časopisa Vidi je bio slijedeći član žirija, a posljedni ali nikako ne i nebitan gospodin Šepić, vlasnik firme Šepić Commerce, uvoznik moto opreme Shoei i IXS. To je bio u kratko žiri.
A sad, kako je rekao Peki, počnimo sa curama.
Prvi izlazak na stage djevojke su izvele u otmjenoj obleki. Naravno, pošto su one prave bikerice one imaju posebno značenje otmjenog oblačenja. Djevojke su podijeljene u četiri grupe tako da je lakše i publici i žiriju pratiti sve te lijepe djevojke. Mnoge djevojke na stage-u su nosile haljine iz asortimana dizajnerice Vesne Dizdar. Kad smo već kod toga zahvaljujemo se Editi koja nas je upoznala sa gospođom Dizdar i uvelike pomogla djevojkama da nađu ono što im najviše paše.

Prva grupa djevojaka u prvom predstavljanju

Sanja Buden

Kristina Vranaričić

Eva Rusan

Sanja Buden, Kristina Vranaričić, Lina Tomljenović, Eva Rusan i Ana Bosanac


Ana Bosanac
Druga grupa djevojaka u prvom predstavljanju

Lucija Miletić

Anita Verović

Tanja Miljuš

Lucija Miletić, Anita Verović, Tanja Miljuš, Rujana Lukač i Vlatka Sokač

Treća skupina djevojaka u prvom predstavljanju

Danijela Spudić

Maja Manojlović

Iva Bognar

Danijela Spudić, Maja Manojlović, Iva Bognar i Nikolina Kerdić


Nikolina Kerdić
Četvrta skupina djevojaka u prvom predstavljanju

Saša Gutman

Tanja Vučinić

Antonija


Sa±a Gutman, Tanja Vučinić i Antonija

Nadamo se da vam se svidio prvi izlazak djevojaka. Oni koji su bili prisutni vjerujem da su bili oduševljeni.
Nakon prvog izlaska publiku su žarile i palile go-go plesačice. Koliko su to palile, posebice mislim na žiri, najbolje se vidi iz slika. Ako dobro pogledate sliku na kojoj žiri oduševljeno promatra, vidjet ćete obris plesačice u staklu. Eto tako su izgledali članovi žirija u pauzi. Naravno i cilj nam je bio da se što bolje zabave.

Nakon go-go plesačica, odlučili smo publiku malo iznenaditi slijedećim izlaskom djevojaka, kako publika ne bi na letke za glasanje pisala "plesačica 1" ili "plesačica 2" umjesto kandidatkinja.
Cure su za drugi izlazak odlučile staviti što manje krpica na sebe, pa je taj izlazak izgledao ovako.

Prva grupa djevojaka u drugom predstavljanju

Ana Bosanac, Eva Rusan, Lina Tomljenović, Kristina Vranaričić, Sanja Buden

Sanja Buden

Kristina Vranaričić

Eva Rusan


Lina Tomljenović


Ana Bosanac
Druga grupa djevojaka u prvom predstavljanju

Lucija Miletić

Anita Verović

Tanja Miljuš


Vlatka Sokač, Rujana Lukač, Tanja Miljuš, Anita Verović i Lucija Miletić
Treća skupina djevojaka u drugom predstavljanju

Danijela Spudić

Maja Manojlović

Iva Bognar


Nikolina Kerdić, Iva Bognar, Maja Manojlović i Danijela Spudić


Nikolina Kerdić
Četvrta skupina djevojaka u prvom predstavljanju

Antonija, Tanja Vučinić
 i Saša Gutman

Tanja Vučinić

Antonija

Onda, jesu vam djevojke dobre? Publika je bila oduševljena, naravno na žiriju je sad bio veliki veliki posao da odluči kojih šest djevojaka će ući u uži izbor i natjecati se za vrijedne nagrade. Naravno, opet smo im priredili go-go plesačice, ali ih to sad nije dekoncentriralo pošto su im u glavama ostale slike predivnih djevojaka koje su se do tada prošetavale samo za njihove oči. U stanci su voditelji čitali podatke o sponzorima a djevojke se užurbano presvlačile – naravno naša kamere je našla škulju pa smo zabilježili par slikica. Uz vizažiste i styliste tu su bile aktivne i naše dvije koordinatorice koje su ujedno pomagale i oko koreografije cijelog izbora, to su Mija Ivanović i Nives Cinčić.


Behind the scene 01


Behind the scene 02

Voditelji su se naravno pripremali za najvažniji trenutak večeri, proglašenje pobjednica.

Dakle da se vratimo na glasanje. Glasanje u prvom krugu se sastojalo od dva dijela. Bodovi dobiveni putem Interneta su vrijedili kao jedan glas dok su članovi žirija davali ostalih 5 glasova.
Bodove sam upisivao ja pod budnim okom predsjednika žirija Željka Puščenika i Dubravka Perasa. Moram priznati bilo mi je veoma interesantno jer su sve djevojke škicale kroz zastor i gledale u mene, pošto sam ja jedini u tom trenutku znao rezultate. Opako dobar feeling. Rezultate je nakon što sam ih ja upisao u zbirnu tablicu i Dean zbrojio, prekontrolirao cijeli žiri. Evo kako je glasanje prošlo:
Kandidatkinja Glas Interneta Glas žirija Ukupno
1. Sanja Buden 20 20
2. Kristina Vranaričić 16 16
3. Lina Tomljenović 5 5
4. Eva Rusan 26 26
5. Ana Bosanac 5 19 24
6. Lucija Miletić 3 14 17
7. Anita Verović 8 12 20
8. Tanja Miljuš 18 18
9. Rujana Lukač 1 1
10. Vlatka Sokač 4 4
11. Danijela Spudić 10 38 48
12. Maja Manojlović 2 8 10
13. Iva Bognar 6 9 15
14. Nikolina Kerdić
15. Saša Gutman
16. Tanja Vučinić
17. Antonija 1 8 9

Tamno su ispisane djevojke koje su ušli u drugi krug izbora za Miss.

Nakon prvog glasanja Ines i Peki su pozvali sve djevojke da dođu ispred stage-a kako bi pročitali prvih šest favoritkinja. Gledano sa strane djevojke su bile podosta nervozne i vidjelo se da jedva čekaju rezultate. Mora se priznati da je stvarno lijepa slika vidjeti 17 prelijepih oko stage-a. Najljepše od svega je ipak bilo gledati kako su u se veselile i one djevojke koje nisu ušle u uži krug. Stvarno su suparnice popratile velikim pljeskom.
 Prvih šest kandidatkinja

Danijela Spudić, Eva Rusan, Sanja Buden, Ana Bosanac, Anita Verović i Tanja Miljuš

Djevojke koje su ušle u uži izbor, voditeljica je poslala u garderobu kako bi se pripremile za svoje posljednje predstavljanje.

Završni izlazak na stage

Cure su jedna po jedna izlazile na stage, prošetale se prvo u jakni, zatim jaknu skinule, pa došle do Ines koja im je postavila jako jako jednostavno pitanja, poput recimo gdje se održavaju moto utrke, koje su promjene predviđene za FireBlade u 2002. godini i slično. Vjerujte, cure su se super snašle.


Sanja Buden


Eva Rusan


Danijela SpudićAna Bosanac


Anita Verović

 
Sanja Buden, Eva Rusan, Ana Bosanac, Anita Verović, Tanja Miljuš i Danijela Spudić

 

Nakon zadnjeg izlaska slijedi glasanje. Da bi stvar bila što korektnija na početku smo publici podjelili letke na kojima je svatko mogao glasati za svoju favoritkinju Miss motora i za favoritkinju Miss simpatičnosti. Listića je ukupno prikupljeno oko 130 i vidjelo se da su neke djevojke pozvale veliko društvo dok druge nisu pa su zbog toga bile zakinute. Šta je tu je, pravila glasanja nisu prekršena pa su svi listići uzeti u obzir. Moram priznati bilo je dosta posla jer je trebalo upisati 130 glasova za Miss motora i 130 glasova za Miss simpatičnosti. Naravno, osjećaj da me svi gledaju pošto jedini znam rezultat nije me zaobišao niti sad.
Kandidatkinja Glas publike Glas žiria Ukupno
1. Sanja Buden 5 (36 glasova) 10 15
2. Eva Rusan 3 (23 glasa) 19 22
3. Ana Bosanac 2 (19 glasova) 22 24
4. Anita Verović 4 (29 glasova) 10 14
5. Tanja Miljuš 1 (8 glasova 18 19
6. Danijela Spudić 6 (71 glas) 26 32

Najviše glasova za Miss simpatičnosti dobila je Sanja Buden sa osvojena ukupno 45 glasa.
Dakle, rezultati izbora za Miss motora su slijedeći:

Miss interneta: Danijela Spudić
Miss simpatičnosti: Sanja Buden

Druga pratilja: Eva Rusan
Prva pratilja: Ana Bosanac

Miss Motora za 2001. : Danijela Spudić


Koliko je velika sreća svih pobjednica bila najbolje govore slike, nema smisla da uopće pokušavamo bilo šta napisati
.

Gospodin Tomislav Kotnik direktor časopisa Vidi, nagrađuje Miss Interneta sa godišnjom pretplatom na njegov časopis. Uz to gospodin Nenad Ćurković poznatiji kao Ćuro, direktor Ćuro sporta ju je nagradio sa jednim mjesecom besplatnog treniranja u fitness centru "Forma".
Za Miss simpatičnosti proglašena je Sanja Buden, na što se žiri složio i potvrdio isti odabir makar nije imao pravo glasa, već je Miss simpatičnosti birala isključivo samo publika. Miss simpatičnosti je uz buket dobila poklon od gospodina Čurta, vlasnika zlatarne Čurt. Uz to joj je gospodin Ćuro poklonio mjesec dana besplatnog fitnessa.
 
Predsjednik kluba Alfred Avgustini daje cvijeće drugoj pratilji Evi Rusan. Nagrada za drugu pratilju je bila poklon paket firme Estetic Uvema i mjesec dana besplatnog treniranja u fitness centru "Forma".
 

Predsjednika je zapala dužnost da svim djevojkama mora uručiti cvijeće, uf ali mu je bilo teško sve izljubiti. Prvu pratilju su nagradili gospodin Luka Čabraja, poklon paketom Estetic Uvema i gospodin Šepić direktor firme šepić Commerce, koji joj je poklonio kožne hlače i kožnu jaknu koju je Ana nosila na zadnjem izlasku.


I konačno proglašenje Miss motora za 2001. godinu. Gospodin Dubravko Peras poklanja ključeve skutera "Suzuki Katana" koji će Danijela Spudić voziti slijedećih godinu dana. Osim te nagrade Danijela je dobila godinu dana besplatnog uređenja u salonu Estetic Uvema od gospodina Luke Čabraje i od gospodina Ćure je dobila 6 mjeseci besplatnog treninga u fitness centru Forma. Uz to dobila je i predivni buket kojega joj je naravno dao naš predsjednik kluba, a kojega je uz ostale bukete sponzorirala gospodična Željka Kruhek, vlasnica cvjećarne "Protea".

Nagrade su podijeljene, sad je samo ostalo na kamerama da zabilježe ove trenutke.

Evo još malo izvrsnih slika.


Dean i Nives

Dean i Predsjednik Harley kluba Oleg Hržić

Publika nije dolazila do predaha

Atmosfera ispred Lakea

Boris Puščenik u akciji

Ines i Maša, priznajem nemam pojma kad.

U koliko vas zanima tko su ljudi koji stoje iza svega ovoga, pa eto tu smo – Alfred, Marko, Saša, Dean i Kruno.

Pozdrav i vidimo se slijedeće godine na još boljim, još većim, još interesantnijim izborima. I najbitnije, sa novim komadima.

Share

Povezane novosti

About Author

admin