Miss 2008 — 16 listopada 2008 -
Ovogodišnje misice.

 

Izbor za Miss Motora kao da svake godine ima peh sa vremenom. Dan prije izbora bila je izmjerena temperatura od 35 stupnjeva te je zabilježen najtopliji dan za taj dio godine. Sljedeći dan, u subotu na dan izbora, temperatura je pala na nevjerojatno niskih 13 stupnjeva. Kako se organizacija izbora odvijala na vanjskom dijelu kluba Aquarius, organizatorima kao ni djevojkama nije bilo nimalo lako, pogotovo kada je na kraju pala kiša pa su onako smrznute više manje trebale hodati po mokrom. No sve se to nije osjetilo u samom klubu Aquarius i oko bine. Svojim izlascima djevojke su održavale vrlo visoku temperaturu, kako gledateljima i navijačima, tako i samom žiriju.
 

Prepun Aquarius

 

U žiriju su ove godine sjedili: Ivona Troha – predstavnica prodaje Keeway Motor d.o.o. koji je generalni sponzor izbora, Željka Popović – predstavnica Estetic Uveme koja je bila zaslužna za izgled djevojaka na izboru, Ines Šmit – Miss Motori 2006., Dario Horvat – prvak Hrvatske u brzinskom motociklizmu u klasi Stock 600, Nenad Šipek – prvak Hrvatske i prvak Europe u motokrosu, Dražen Kemenović – viceprvak Hrvatske u brzinskom motociklizmu u klasi Stock 1000 te hrvatski najpoznatiji bajkeri Sandi Cenov i Rene Bitorajac. Njih osmero je bilo zaduženo da što objektivnije ocjenjuju djevojke tokom večeri te da prvo izvuku šest finalistica, a u konačnom finalnom izboru da od tih šest proglase najljepšu.
 

Jake snage žirija
 

Organizatori zbrajaju … … a TrgoPrijevoz team uživa.

 

voditeljica Marina Parlov

Na petom po redu izboru, kao voditelj je već tradicionalno bio Emilio Dalbello, a uz njega ovoga puta nije stajala Ines Praindl koja čeka svoje prvo dijete (te joj ovim putem motori.hr čestitaju), nego jedno novo i mlado, poznato lice sa televizije, Marina Parlov. Za podsjetnik, Marina je 2003. godine bila kandidatkinja za izbor Miss Motora. Izbor se tada odvijao u Gap klubu. Emilio i Marina su se odlično uklopili i vodili program od prve do zadnje minute profesionalno i zabavno.
 
Djevojke su u prvom krugu izlazile dva puta na binu. Prvo im je bio zadatak izaći u izazovnom – sexy izdanju kako bi pokazale kako mogu zavesti kad se srede kao za izlazak u noćni život, a drugi izlazak im je bio u kupaćim kostimima kako bi se moglo vidjeti što sve skrivaju. Treba priznati da je rijetko kada bilo toliko lijepih i dobro sređenih djevojaka na istom mjestu u isto vrijeme. Žiri se već na prvom izlasku počeo znojiti jer je vidio da im zadatak nije uopće lagan. Djevojke su bile podijeljene u 4 skupine kako bi bile maksimalno upadljive i kako bi ih žiri, ali i publika lakše zapamtili. Nakon prva dva izlaska žiri je prvi puta morao glasati. Za prvi krug glasanja su se uz glasove žirija brojali i glasovi dobiveni putem interneta i putem SMS-a, ali je ovog puta za prolazak u drugi krug bio zbrajan i glas samih djevojaka međusobno. Nakon zbrajanja svih tih glasova u konačnici se dobilo sedam imena. Makar je u planu bilo šest finalistica, ovog puta je bilo toliko gusto da su čak tri djevojke imale isti broj glasova. Tako se mjesto za finalistice moralo proširiti za još jedno. U fanale su ušle Ivona Hibić, Marija Markulin, Mirela Lučić, Lana Boško, Maja Katić, Vivien Vilenica i Martina Topčić.
 

 

 

 

 

Upravo tih sedam finalistica je izašlo i na treći, finalni izlazak na binu u izazovnom – moto izdanju. Jedna po jedna prvo je prošla nekoliko pitanja od strane voditelja te im je na kraju i postavljeno pitanje od strane žirija. Neke su se cure snalazile bolje, a neke lošije, no ono što je najbitnije sve su uspijele nasmijati žiri i publiku. Nakon finalnog izlaska žiri se primio najtežeg zadatka, odabrati Missice i pratilje. Poslije kratke stanke sve su cure još jednom izašle na binu.
 


Finalistice

 

Zbrojem glasova dobiveni su vrlo tijesni rezultati. Ovoga puta miss se dobila u razlici za samo jedan bod, a pratilje su imale isti broj bodova pa se trebalo gledati glasanje iz prvog kruga.
 

Miss Motori 2008. IVONA HIBIĆ
1. pratilja MARIJA MARKULIN
2. pratilja MIRELA LUČIĆ
Miss simpatičnosti MAJA KATIĆ
Miss personality MARIJA MARKULIN
Miss interneta IVONA HIBIĆ
 

Ivona Hibić

 

 


Marija Markulin

 

 


Mirela Lučić

 

 


Maja Katić

 

 

Miss interneta se dobilo putem internet glasanja i tu je Ivona sa skoro duplim brojem glasova od ostalih odnijela neupitnu pobjedu.

Miss personality su birale djevojke međusobno i izabrale Mariju Markulin, a Miss simpatičnosti su birali organizatori i osoblje Estetic Uvema. Odlučilo se da ovogodišnja Miss simpatičnosti bude djevojka koja je zadavala najmanje glavobolje. Tako se donijela jednoglasna odluka da to bude Maja Katić.

Djevojkama su članovi žirija i predstavnici sponzora uručili vrijedne nagrade, nakon čega su se svi nastavili zabavljati uz program Aquariusa.
 

Ovogodišnji prvaci okruženi kandidatkinjama

Za ostale slike sa izbora pogledajte ovdje.

Tema je otvorena na forumu ovdje.

Share

About Author