Oprema — 04 prosinca 2007 -

 

Tvrtka R&G racing specijalizirala se za proizvodnju proizvoda koju smanjuju eventualnu štetu na motociklu prilikom pada, ali proizvode i nosače tablica, pokrivače za motocikle, prozirne folije za oklope i rezervoare te mnoge druge dodatke za vaš motocikl. Proizvodi ove tvrtke krajnje su jednostavni za ugradnju, a kao što smo u par navrata mogli i testirati, jako izdržljivi. R&G racing proizvodi dodatke za gotovo sve motocikle na tržištu. Uvoznik ove opreme je Moto-oprema (Kustošijanska 19b), pa za više informacija nazovite 01/3768-232.
 

Utezi volana
R&G utezi volana napravljeni su od čelika i najlona visoke gustoće i direktna su zamjena originalnim utezima. Uteg volana je dio na motociklu koji stradava čak i kada vam motor padne na mjestu. R&G utezi dizajnirani su da se ne odsijeku prilikom udarca te da sačuvaju gornji dio oklopa/vizir prilikom većine padova.
 

 

"Cotton reels"
"Cotton reels" su ustvari predimenzionirani nosači za "štender" koji se šarafe u rupe za štender na stražnjoj vilici. Pružaju i zaštitu za vilicu i mogućnost da dignete motor na štender.
 

 

Protektori okvira
R&G racing proizvodi i prodaje jedinstveno dizajnirane protektore okvira za oko 150 različitih modela motocikala. To nisu obične "gljive" i za razliku od većine konkurencije, koriste se vijci od visokokvalitetnog čelika koji su dizajnirani da se ne odrežu prilikom udarca. Unutar samog protektora dodan je kompresioni rukavac kojem je namjera da brzo smanji brzinu motocikla prilikom pada i smanji štetu okvira i oklopa na najmanju moguću mjeru.
 

 

Protektori za auspuh
Kada padnete s motora, bilo to s velike ili male brzine, vrlo je vjerojatno da će početak prigušivača biti postrugan. R&G racing proizvodi protektore za auspuh koji koštaju samo djelić cijene zamjenskog prigušivača. Proizvode se za ovalne i okrugle auspuhe. Okruli protektor je dostupan u tri promjera i tri boje i dizajniran je da štiti auspuh od pada, a i da uz to izgleda dobro.
 

 

Protektor za prednju vilicu
Vrlo koristan element koji će spasiti donji dio vilice i kočiona klješta prilikom pada, a usput ćete dobiti i autentični izgled pravog trkaćeg motora.
 

 

Slideri (za odijelo)
R&G nudi slidere sa srednjom tvrodćom plastike koji su ergonomski dizajnirani zbog komfora. Naravno, slideri su sa čičkom kako bi se mogli mijenjati.
 

Graničnici upravljača
Prilikom malo težeg pada mogli biste otrgnuti graničnike na donjem mostu i tako ošteti okvir motora. Graničnici koje proizvodi R&G će dotaknuti vrh vilice taman prije nego što originalni graničnik dođe do okvira motora te tako limitira štetu.
 

Nosači za štender
Nosači za štender tvrtke R&G su dostupni u srebrnoj, zlatoj, plavoj, crnoj i crvenoj boji. Izgledaju fora, a i omogućuju da dignete motor na štender.
 

Protektor stražnje osovine
Ovaj element osim što štiti stražnju vilicu, može poslužiti da dignete motor na štender.
 

 

Trake za vezanje
R&G proizvodi i trake za vezanje, popularne "gurtne". U ponudi su i "gurtne" koje se vežu na upravljač motocikla, a preko gornjeg mosta imaju mekani dio da se on ne izgrebe, kao i na bočnim dijelovima, kako mehanizam "gurtne" nebi grebao po motociklu.
 

 

Nosači za tablicu
Nosači za tablicu tvrtke R&G su napravljeni od aluminija, a namjena im je da uklone one ružne plastične nosače. Dolaze kompletno pripremljeni, sa izbušenim rupama i gdje je potrebno, svjetlom za tablicu (ili reflektirajućom trakom).
 

 

Štitnik lanca
U biti štitnik za prste, poznatiji kao peraja, obavezan je dio na utrkama nakon što je nekoliko ljudi ostalo bez nožnih prstiju. R&G proizvodi replike štitnika kakvi se nalaze na Superbike motorima, a preporučljivi su, ako ne i obavezni, za svakoga tko voli svoje nožne prste. Dostupni u verzijama od ABS plastike ili aluminija.
 

 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author