Oprema — 02 travnja 2008 -

Svima je već poznato kako se tvrtka R&G Racing bavi proizvodnjom protektora za okvire i vilice, te nosača za štendere za gotovo sve modele motocikala koji će vašeg ljubimca uvelike spasiti prilikom pada, koji je gotovo neizbježan. Pogledajte što je ova engleska firma spremila novoga za, kako svjetsko, tako i naše tržište.
 

Utezi volana
 

 
R&G Racing za ovu godinu, sa pojavom Ducatija 848, donosi nove utege volana koji imaju plastični kraj koji služi i kao slider. Novi model namjenjen je za Ducati 848 te zamjenske cijevi volana proizvođača Renthal.
 

Slider za bočne poklopce agregata
 

 
Svi znamo kako pri gotovo svakom padu prvi stradavaju poklopci agregata, popularno zvani "dekli". R&G Racing doskače ovom problemu sa svojim sliderima. Novi model namjenjen je novoj Kawasakijevoj uzdanici u klasi 1000, ZX-10R-u. Napomena: lijevi i desni slider prodaju se odvojeno!
 

Protektor prednje vilice
 

 
Jeste li kada imali neugodno zadovoljstvo skidati maticu prednje osovine koja je u padu sastrugana? Nadamo se da niste. A R&G Racing nudi rješenje s kojim nikada niti nećete doći u tu situaciju. Slider prednje vilice se montira krajnje jednostavno, a spašava neke od vitalnih dijelova motocikla. R&G Racing nudi ga i za nove modele, poput Aprilie Mana 850, Honde CBR1000RR i Kawasakija ZX-10R
 

Zaštita za hladnjak
 

 
Nije li prekrasno vidjeti novi, netaknuti hladanjak, kojem su sve ćelije ravne? Uz R&G Racing zaštitu za hladnjak, on će uvijek biti takav. Napravljena je od aluminija, te će zaštiti vaš skupi i osjetljivi hladnjak od letećih opasnosti u vidu kamenčića i svega što kotači ispred vas dižu sa ceste.
 

Slideri za hladnjak
 

 
Ako na R motorima prvo stradavaju "dekli" i oklopi, na nakedima su to onda sigurno hladnjaci. Za novu Apiliu Mana 850, R&G Racing nudi slidere za hladnjak koji će taj osjetljivi a vitalni dio bar u neku mjeru zaštititi.
 

"Druga koža"
 

 
"Druga koža" je praktički nevidljiva, kristalno čista samoljepljiva folija koja ne žuti koja je dizajnirana kako bi zaštitila najizloženije kozmetičke dijelove Vašeg motocikla od kamenčića, ogrebotina i ostalih abrazivnih djelovanja s kojima se susrećemo svaki dan kada vozimo naše ljubimce. Dostupan je full kit, za sve plohe motocikla, kao i tank kit. Ovaj veoma zanimljiv element je dostupan za veliku većinu motocikala.
 

Slider za stražnju osovinu
 

Ista priča kao i kod prednje vilice/osovine. Na slici možete vidjeti slider za modele sa mono vilicom (Ducati 848, 748, 916, Hypermotard).
 

Protektor/slider okvira
 

 
Slavni "crash padovi" vratili su se, ovog puta sa dizajnom koji će vrlo lijepo "sjesti" na svaki motocikl. Novi slideri okvira dizajnirani su kao krilo, te ih krasi poklopac, pa se više ne vidi vijak kojim su vezani za okvir te agregat. Novi modeli dostupni su i za nove modele motocikala, a ove slidere imat ćete priliku vidjeti i na Suzukijima letećeg para Kranjec-Zujić na Motohappeninzima i Alpe Adria Prvenstvu.
 

Nosači za štender
 

 
S novim Kawaskijem ZX-10R stigli su i novi problemi. Standardni nosači za štender smetaju standardnoj šunki od auspuha, pa je R&G Racing morao doskočiti problemu. Rezultat je pred Vama. Jeli ovo protektor zadnje vilice ili nosač za štender? Prosudite sami, ali funkcija je dvostrana, u svakom slučaju. Nosač dolazi u kitu namjenjenom za problematični novi ZX-10R.
 

Sve proizvode iz R&G Racing programa možete nabaviti kod glavnog uvoznika, tvrtke Moto Oprema iz Zagreba. Dobro razmislite koliko košta jedan pad… Jer sa R&G Racing komponentama, on može koštati puno manje!
 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin