Oprema — 08 siječnja 2011 -

Mountain bikeri, skijaši, vozači motora, windsurferi ili padobranci – zahvaljujući gobanditovoj GPSHD video kameri, sportaši i ovisnici o adrenalinu mogu od sada ne samo zabilježiti svoje najveće brzine, nego I sačuvati svaki dio svoje izvedbe u HD kvaliteti. GPSHD je prva akcijska video kamera koja uključuje GPS tehnologiju –  jedinstvenu metodu integriranja sportske izvedbe u video zapis. Ova nova metoda zapisivanja video podataka prikazuje akcijske heroje sa čistim zapisom njihovih postignuća. Na svjetskoj premijeri GPSHD gobandita na ispo-u, održanom u Minhenu od 7 – 10 Veljače, novinari I ekstremni sportaši mogli su isprobati ovaj jedinstveni proizvod u Hali A5, Štand 124. Sa mjerama od samo 105 x 62 x 34 mm (D x V x Š) i težinom od samo 145 grama, ova se kompaktna video kamera jednostavno pričvršćuje na kacigu, sportske naočale ili opremu. Gobandit softver omogućuje korisnicima da stvore sjajne, adrenalinom krcate dijelove snimke iz svojih zapisa tako da jednostavno prebace svoje snimke na svoj PC i odaberu pozadinu. Nastali akcijski film može se sataviti na web dag a svi mogu vidjeti.
 

 

 

Od sada vlastiti sportski video zapisi mogu biti više od samih snimki – zahvaljujući novoj gobandit GPSHD Akcijskoj Sportskoj Video Kameri sa integriranim GPS-om, koji dodaje kvalitetu visoke definicije sportaševoj brzini kako bi pretvorio bilo koji zapis u uzbudljivi akcijski film. Novi softver koji dolazi sa kamerom omogućava korisnicima da jednostavno i brzo pretvore svoje snimke u adrenalinom-pogonjene zapise sportskih dostignuća. Prvi korak je da prebacite video zapis iz kamere na vaš PC. Zatim odaberete željenu pozadinu iz ponude gobandit softvera, sa opcijama koje uključuju brzinu, maksimalnu brzinu i visinu i spajate ih sa vašim video zapisom. Sada gotovi akcijski zapis može biti spremljen, poslan kao e-mail ili upladan na www.gobandit.com ili neku drugu video mrežu, kao što su YouTube ili Facebook.
 

gobandit GPSHDVaš preglednik možda ne podržava prikaz ove slike. Vaš preglednik možda ne podržava prikaz ove slike. pruža ultra-oštri zapis vaših sportskih doživljaja u obliku HD videa (720p) i HD fotografija (5MP). Sa svojom memorijom od 2 GB, uvijek je spreman za akciju, a nudi i dodatnih 32 GB prostora preko SD kartice. Čisti LCD ekran pokazuje trenutnu brzinu i nadmorsku visinu, status baterije i prijem satelita. GPSHD se isporučuje sa pričvršćivačima kako bi omogućio montažu kamere na glatke površine koa što su kacige ili sportske naočale; moguće su i druge opcije pričvršćivanja, kao što su biciklističke kacige ili – sa adapterom – na postojeće sustave učvršćivanja. Ovaj mali tehnološki div također nudi opciju daljinskog upravljanja za mjesta van dohvata ruke, kao što je npr. vanjski dio jurećeg automobila. Vodootporan do dubine od 1m, gobandit GPSHD je idealan suputnika na kopnu, moru i vodi.
 

Dostupnost
 
Gobandit GPSHD akcijska kamera biti će dostupna od Siječnja u 2011 u cijeloj Europi, SAD-u i Australiji.
 

Tehničke karakteristike
 
Video Performanse   HD 720p (1280*720 Pixela), 16:9, 30 fps
                       SD 480p (640*480), 4:3, 30 fps 
Video Senzor    5 Megapixela CMOS image senzor 1/2.5“
Video Format    MPEG4
Photo Performance   5 Megapixela
                       Automatski u intervalima od 2 ili 5 sekundi
Optika kamere   Staklena leća fiksnog fokusa
                       135°  Kut gledanja
GPS     20 kanalni sirfStar III GPS prijemnik male potrošnje
GPS preciznost   Brzina: +/- 0.3 km/h
                       Visina: +/- 15 m
Memorija    2 GB interno
                        Vanjska SD Kartica
                       maksimalni Kapacitet: 32 GB
Baterija    Lithium-ion Baterija 3.7V, 1200mA
                       Snimanje: do 2 sata (720P)
                       Punjenje preko USB-a
                       Vrijeme punjenja: 2.5 sata (prosjek)
Dimenzije    105*62*34 mm
Težina    145 grama
Vodootpornost  IPX7 (1m dubine na 30 minuta)
 

O gobanditu
 
Mi u gobanditu, volimo Akcijske Sportove, volimo Video i volimo Tehnologiju. U prošlosti smo koristili GPS da izmjerimo naše sportske performance i video kameru da snimimo akciju. Rezultati su bili odlični, ali smo uvijek osjećali da nosimo previše opreme sa sobom!
 

Željeli smo imati sve u jednom uređaju; zato smo razvili prvi sportski akcijski camcorder visoke definicije sa integriranim GPS-om – gobandit GPSHD akcijsku kameru.
 

Kombiniranjem podataka kao što su brzina i visina sa visokokvalitetnim vido zapisom u jednom kompaktnom uređaju … sada imamo video potvrdu dasmo skijali spust brziom od 118km/h! A sa podacima o pozicij možemo vidjeti svoje puteve i tragove u stvarnom vremenu na digitalnoj karti. Za sve informacije vidi: www.gobandit.com   
 

MERIDIAN PROJEKT d.o.o.
Starotrnjanska 10
10000 ZAGREB
CROATIA
tel:+385-1-6176-364
fax:+385-1-6165-080
e-mail:[email protected]
[email protected]
www.meridianprojekt.com
 

Za one znatiželjne, cijena ovog čuda tehnike je 2.195,00 kn + pdv
 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin