Oprema — 07 travnja 2010 -

Kako je Andrea Dovizioso, talijanski MotoGP vozač koji vozi za Repsol Hondu, ove godine prešao iz Vemara u Suomy, njegovi sunarodnjaci odlučili su ga počastiti replikom njegove kacige koja će uskoro biti dostupna u slobodnoj prodaji.
 

 

Kao i svaki Extreme, tako je i školjka ove Dovizioso Replice izrađena od trokompozitnih vlakana veoma velike čvrstoće, u tri različite veličine ovisno o veličini unutrašnjosti. Izrađivanja kaciga na taj način prilagođava proporcije kacige proporcijama vozača – čime utječe na aerodinamiku i umaranje vozača.
 

Unutrašnjost je izrađena od Alcantare, sa uklonjivim umetcima koji se vrlo jednostavno mogu oprati. Kako bi se kaciga što bolje prilagodila vozaču ili onome koji će je nostiti, dostupni su umetci različitih debljina, što je odlično za one koji si nikako ne mogu naći odgovarajuću veličinu kacige.
 

Još jedna od glavnih odlika Suomy-evog top modela je ventilacija koja čini čuda za rashlađivanje vozača tijekom vrućih ljetnih dana na pisti uz pomoć unutarnjih i vanjskih kanala koji pomažu stvaranje venturijevog efekta, pomoću kojeg se vrući zrak iz kacige izvlači van.
 

Uz zbilja veliki raspon dostupnih veličina (od XS do XXXL), dostupno je i cijelo mnoštvo vizira u raznim bojama, pa i ravni vizir sa "gumbima" za montažu tear off folija.
 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin