Hrvatski motosport — 06 svibnja 2009 -

Dominik i Luka Nervo sa voditeljem tima Sašom Kranjec.

 

Ovih dana je potpisan ugovor između Suzuki Racing Teama i tvrtke Piaggio Hrvatska. Sjećamo se da su prošle godine timski vozači Saša Kranjec i Boris Zujić bili pod Spykeovim sponzorstvom, tako možemo reći da je suradnja samo produžena i proširena. Naime, bez obzira što Boris Zujić ove godine neće voziti, a Saša Kranjec uz tek nekoliko utrka preuzima vodstvo tima, vozači koji će ove godine biti u Spyke opremi sa Vemar kacigama na glavi su Luka i Dominik Nervo. Tako će upravo ta dva mlada vozača predstavljati i kroz utrke promovirati Spykeovu opremu dok će je Saša Kranjec nositi na svim testovima koje će raditi za portal, kao i na svim utrkama na kojima se pojavi.
 


DOminik Nervo

Luka Nervo

 

Od glave do pete u Spyke opremi, ove godine ćemo gledati dvojicu vozača Suzuki Racing Teama. Riječ je o Dominiku Nervi koji ove godine vozi u klasi 125SP i njegovom bratu, Luki Nervi koji vozi klasu 600. Dominik je na prvoj ovogodišnjoj utrci kroz cilj prošao odličan drugi i time najavio žestoku borbu sa Ivanom Viškom, prošlogodišnjim prvakom Alpe Adria, dok je Luka Nervo odvozio najbrže Hrvatsko vrijeme u klasi i najavio najbržim našim dečkima u klasi 600 da će im pomrsiti račune. Makar se Luka tek upoznaje sa klasom i makar ga čeka dosta posla oko prilagodbe sa 125 na 600 ccm-a, prema prvim rezultatima se pokazalo šta Luka može.
 


Suzuki Racing Team bez Daria Horvata koji se ubrzo vrača nakon oporavka od pada.

 

Sljedeća utrka za Alpe Adria prvenstvo i ujedno prva za prvenstvo Hrvatske, vozi se ovog vikenda na Riječkom Grobniku. Dominik i Luka su spremni, na motorima se ubrzano radi kako bi bili što konkurentniji, a tim na prve treninge izlazi u petak.
 

Share

About Author