HRInfo — 02 kolovoza 2012 -

Nakon priznanja ”NIFTY 50 AWARD” dobivenog na ovogodišnjem sajmu prodavatelja u Indianapolisu tvrtka Vemar Helmets s ponosom objavljuje da je časopis Motorcyclist Magazine, najstariji motociklistički časopis u SAD-u koji ove godine slavi svoju stotu godišnjicu, kacigi Vemar Eclipse Night Vision dodijelio nagradu MOTY (proizvođač godine) za 2012. godinu.

Motorcyclist Magazine svake godine istakne najbolju opremu i najbolje nove tehnologije koje čine vožnju motociklima sigurnijom i zabavnijom.

Kaciga Vemar Eclipse Night Vision verzija je već popularne kacige Vemar Eclipse s dodatkom boje koja svijetli u mraku. Ta ideja prvi je put osmišljena za talijanske pripadnike vatrogasne službe, a prednosti te ideje prenesene su i na kacige za motocikliste. Proces bojanja Night Vision kaciga puno je kompliciraniji od bojanja standardnih kaciga i njihovog oslikavanja grafikama. Fluorescentni pigmenti u boji aktiviraju se apsorpcijom UV zraka te pružaju izvanredan učinak. Što je duže kaciga izložena dnevnom svijetlu to će duže svijetliti u mraku, a to može trajati i do 8 sati što je više nego dovoljno za noćnu vožnju.

Share

About Author

admin