Hrvatski motosport — 17 svibnja 2007 -
Kompletan team na okupu.

 

Otac i sin Vugrinec.

Početkom ožujka ove godine, u Hrvatskoj je oformljen još jedan privatni trkaći tim, i to od strane poznatih lica naše moto i karting scene, oca i sina, Ivice i Martina Vugrinec. Nakon osvojenog prvenstva u supermoto tourist klasi 2005. i uspješnog natjecanja u klasi superstock 1000 u sezoni 2006. Vugra je svoje napore u sezoni 2007. odlučio usmjeriti u klasu superstock 600, te je za to pripremio potpuno novi motocikl, kawasakijevu šestoticu s kojom će se ove sezone pokušati popeti i na neko od mjesta na pobjedničkom postolju.
Drugo lice novog tima, maleni Martin, također bilježi znatne uspjehe u svojoj trkaćoj karijeri. Aktivno se natječući u više karting kupova, marljivo bilježi bodove u svakoj utrci, te je prošlu godinu zaključio kao prvak Slovenije u klasi karting mni 50, istovremeno postignuvši i treće mjesto u poretku CRO-Cupa, te četvrto mjesto u Sportstil Alpe-Adria kupu. Uz sva karting natjecanja na kojima sudjeluje, Martin se bavi i freestyle vožnjom svog KTM-a, doduše izvan konkurencije, a iz jednostavnog razloga što  mu u tome nema tko konkurirati, kako vještinom tako i godinama. Ove će godine pak zamijeniti klasu mini 50 većom, te se već priprema i aktivno trenira za natjecanje u klasi Gazela 60, gdje će i ove godine pokušati ostvariti uspjeh prošle godine – osvajanje prvenstva.
Ostale članove tima čine isključivo prijatelji Vugre i Martina, bez čijeg volonterskog rada uspjeh tima ne bi bio moguć. Vugra i Martin se ovim putem svima na tome iskreno zahvaljuju.
 

Martin za volanom svoje "formule"

 

Lijepo je vidjeti kad jedan drugog bodre na utrkama.
 

Share

About Author

admin