Motori i oprema — 19 siječnja 2017 -

Prvi tvornički Yamaha cafe racer naziva XSR900 Abarth stvoren je u suradnji Yamahe i Abartha. Nakon debija u Milanu, novi i lagani motocikl staromodnog izgleda moći će se vidjeti krajem ovog mjeseca na sajmu u Veroni gdje će Yamaha izlagati svoje modele u tri kategorije: Feel, Race i Move. Novi model biti će predstavljen u Feel dijelu palete kao izvedenica danas vrlo popularne Vintage verzije koji odražava duh 60-ih godina.

XSR900 Abarth odlikuje retro vizual s dodatnim karbonskim dijelovima u obliku nove prednje cafe racer prepoznatljive maske, prednjeg blatobrana i pokrova sjedala dok je samo sjedalo izrađeno od antilopa sa crvenim prošivom. Sportskom izgledu osim prednje maske i obaveznog aluminijskog spremnika goriva dodatnu agresivnost daje i sjedalo za jednu osobu. Sportskog izgleda su stražnje svjetlo i nosač tablice a upravljač je u obliku lastavice.

Trocilindrični agregat zapremine 850 ccm i snažnog momenta dodatno pridonosi dominantnom osjećaju u vožnji a bitno je napomenuti da je uz brojnu dodatnu opremu motocikl serijski opremljen Akrapovič ispušnim sustavom.

S obzirom da se radi o limitiranoj verziji posebnog modela, isti će biti dostupan za kupce samo putem on-line narudžbe, baš kao i kod modela YZF-R1M, a rezervacijski sistem možete naći na poveznici:
https://xsr900-abarth.yamaha-motor.eu/hr-HR/registration

 

 

 

 

Share

Povezane novosti

Ducati Panigale V4 u Zagrebu!
Moto Guzzi V85 Concept

Moto Guzzi V85 Concept

studeni 11, 2017
Yamaha Niken

Yamaha Niken

studeni 11, 2017
Ducati Panigale V4

Ducati Panigale V4

studeni 06, 2017
Moto Guzzi California 1400
Yamaha MT-09 Tracer

Yamaha MT-09 Tracer

kolovoz 02, 2017

About Author

mate