Aprilia RS 457 stigla u Hrvatsku

Mladim vozačima nikad nije bilo lakše ući u Aprilijin sportski svijet: Aprilia RS 457, novi dvocilindrični sportski motocikl dizajniran za mlade motocikliste diljem svijeta konačno je stigao na tržište.

Aprilia RS 457 pravi je sportski motocikl koji gleda u budućnost zadovoljavajući potražnju mladih i za tehnološki i stilski vrhunskim motociklom, koji je u isto vrijeme lagan i jednostavan. Snažan i zabavan, s naprednim tehničkim rješenjima i elektronskim paketom prenesenim iz viših segmenata, Aprilia RS 457 dolazi tržište s preporučenom maloprodajnom cijenom od 7.649 eura.

Nakon predstavljanja RS 660, koji je vrlo brzo postao najprodavaniji sportski motocikl u Europi, Aprilia zaokružuje svoju sportsku obitelj ulaskom u novi segment koji gleda u budućnost, prema novim generacijama i tržištima. Aprilia RS 457 stvorena je iz potpuno novog projekta i prednosti su joj lakoća, s najboljim mogućim omjerom težine i snage za motocikl koji se može voziti s A2 vozačkom dozvolom, jednostavnost vožnje i tehnološka opremljenost. RS 457 je dizajniran da prati razvoj novog vozača, kako na ulici, tako i na stazi.

Novi sportski motocikl Aprilia pokreće najsuvremeniji dvocilindrični agregat, tekućinom hlađen s dvije bregaste osovine u glavi te četiri ventila po cilindru, snage 35 kW, maksimalne moguće za motocikl koji se može voziti s dozvolom A2 kategorije.

Brojka snage u odnosu na težinu motocikla od 159 kg bez tekućina (175 kg s tekućinama) daje jednostavno nenadmašan omjer težine i snage. Aluminijski okvir s funkcijom nosivom elementa agregata i podesivi ovjes osiguravaju vrhunsku ciklistiku.

U Aprilijinoj tradiciji, serijski paket elektronike uključuje: Ride by Wire gas, tri načina vožnje, ABS te podesivu kontrolu proklizavanja koja se može isključiti. Dodatna oprema uključuje quick shift mjenjač.

Prethodni članakAprilia SR GT 200
Sljedeći članakMotoGP – Mugello 2024