Neznam kako je drugdje ali znam kako je ovdje u Puli. Dođe se osobno na STP i zatraži atestiranje. Dobije se termin kroz 2, 3, 4 dana i u zakazano vrijeme dođe se na atest. Slikanje motora, auspuha, broja šasije, oznaka na auspuhu, db killera, mjerenje buke, ispunjava se nekakav zahtjev i onda se to zajedno sa papirologijom od auspuha šalje u CVH koji odlučuje odobriti ili ne. Odgovor obično dođe kroz 5-7 radnih dana (meni kao obavijest na email, mislim da je opcija B da vas zovu telefonski sa tehničkog gdje ste predali zahtjev) - da mogu otići na STP i upisati auspuh u prometnu. To košta oko 300 kn.
Ne vrše sve stanice za tehnički pregled atestiranja, koliko mi je poznato.
Druga stvar, onu knjižicu (homologaciju) koju ste dobili uz auspuh, ako vam je želja zadržati original fotokopirajte ili isprintajte još jedan primjerak sa web stranica proizvođača auspuha jer ovo što predate prilikom atesta mislim da se ne dobiva nazad. Pišem to jer bi vam taj dokument mogao trebati u EU gdje je važeći, jer napomena koju nakon atesta dobijete u prometnoj mislim da nije razumljiva nekoj stranoj policiji ili prometnom redarstvu jer se radi samo o broju atesta, pečatu i potpisu djelatnika STP-a.
U kratkim crtama da se nebi brkali pojmovi - radi se o atestu homologiranog zamjenskog dijela na vaše vozilo. Usporedbe radi kao da ugrađujete kuku na auto. I sa kukom se dobiju papiri pa je to u praksi nebitno ako vam nije upisana u prometnu.
Da sve zajedno djeluje kao način za pokupiti 300 kn, djeluje.
Kod nas ovdje već dobre 3 sezone ovo funkcionira i to prilično strogo.