He, svaka tema jednom pređe u neki oblik raspre.
Nepotrebno.
Dobri čovjeće, stvar ti stoji ovako:
Kle, (od mene ima peticu), lijep vozan motorčić koji se ne srami ni dužeg puta, premda će te malko na tom putu umoriti. Snage za početnika ima i više nego dovoljno, sve ostalo neka ti ne bude briga. Visok jest, mekan isto tako. Kočnice se daju malko porediti, (staviš širmane cijevi, drugu čeljust i drugi disk), no onda imaš drugi problem. Konačni zaključak, kakvog ga kupiš takvog ga vozi, kad ga prerasteš ideš na nešto drugoi.
ER, (nemam previše iskustva s tim motorom, ER5, no), imao sam prilike voziti frendovog ER7N tako da ti o tome mogu reći sa strane nekoga tko je vozio taj motor.
I opet pila ima svojih prednosti i mana, no u svako slučaju nemoj dvojiti. Nego lijepo uzmi neki oglasnik, dobro pogledaj i odluči vodeći se izgledom i metodom sviđanja. Motor nikada nemoj gledati kao nešto što si sad kupio i moraš ga u životu imati zauvijek. Nije tako i pogrešno je.
Sve je u životu podložno promjenama pa tako i to, dok ne naiđeš na nešto što te zadovoljava u potpunosti.
Osobno, KLE sam vozio nekih dvije ili tri godine, bio sam zadovoljan svime što taj motor nudi, osim sicem. Jebi ga, nije mi to pasalo pa sam ga promjenio. Sad, (kako sam na jednoj drugoj temi poforuma spomenuo), vozim zekonju, (z 750), i trenutno sam zadovoljan svime što taj motor nudi, bez ikakvih ali. Ako u životu budem htjeo nešto više ima i za to riješenja.
Eto.
Mislim da sam ponešto pridonio tvojoj odluci, ili bar umanjio dvoumljenje.
L.P.