Dajte malo koju informaciju o onim opozivima za šasiju-zadnji kraj,da li ste što primjetili na svojim pilama ili je to greška na određenim serijama.
I još me zanima kako te sve konje podnosi lanac,neki govore da je preslab stavljen serijski pa mi nije jasno kako, i zašto se dešavalo ono sra.e sa prednjim diskovima na testu motorrada(čini mi se da su ga tjerali ko vrag svoju mater po pisti i izvan nje)-uglavnom bi rađe info iz prve ruke odnosno onih koji to voze.
Inače nisam preveliki fan Kawe(ijako sam imao staru z milju) ali ova krmača me fascinirala čim je predstavljena i izgledom i performansama pa sam ju zamalo tržio,ali ipak odustao u zadnji tren
.
hvala unaprijed i poz. 
kontrola šasije na modelima 06 i 07 bila je pokrenuta najviše iz razloga smirivanja zabrinutih vlasnika nego iz neke realne potrebe,pucanje okvira se desilo na nekoliko motora u USA koji su bili podvrgnuti raznim nestručnim šarafljenjima i preinakama za drag race,dulja vilica,šira guma,turbo,NOS i tko zna što sve ne...
kod ubacivanja motora u okvir potrebno je pripaziti na redosljed i moment dotezanja distanci i glavnih vijaka,kada se dotežu glavni vijci distance se NESMIJU okretati inače vrše naprezanje okvira i naravno da aluminij tada puca...
mislim da nigdje u svijetu nije zabilježen takav slučaj osim tih par u Americi..
lanac nije preslab jer se ne razvuče ni milimetra ali mu ispadaju gumice,kod mene je drugi lanac i dešava se isto,sve ko novo osim tih ringova koji su počeli pucati i izlaziti van....
mislim da to nema veze s podmazivanjem i načinom vožnje.... moje mišljenje je da je uzrok temperatura,lanac prolazi jako blizu lijeve cijevi auspuha,možda na 1 cm ili manje
nakon vožnje ta cijev isijava ogromnu temperaturu na tih nekoliko članaka lanca.... i šta se dešava?...gumice u lancu se pregrijavaju,izgaraju,gube elastičnost i pucaju...
to je neko moje logično objašnjenje tog problema koji ima svaki,al svaki ZZR pa i Antin,ja sam mu našao kariku bez ringa

bez obzira na taj "problem" lanac može preći 25-30 000 km ...mislim da je to sasvim dovoljno i cijelu tu famu oko lanca treba uvrstiti pod redovno održavanje...
na prednjim diskovima se znaju pojaviti tamne mrlje koje nastaju od dosta mekih orginalnih kočnih pločica,tada disk nema istu hvatljivost na cijeloj svojoj površini i dolazi do takozvanog "vrućeg podrhtavanja" a najizraženije je kod laganog kočenja....
meni se to također desilo nakon nekih 15000 km i nakon temeljitog čišćenja diskova u servisu sve je opet bilo OK...
siguran sam da nijedan motor nije trebao mijenjati diskove jer nakon skidanja i slanja na tvorničku analizu diskovi su bili u totalnoj nuli!
sve to se nebi dešavalo s možda nekim tvrđim kočionim oblogama ali to je toliko banalna stvar da nije vrijedna spomena...