Dakle, društvo.
Imam jedno pitanje, ali prvo pozdrav svima vama tu.
Uvod :
Trenutno vozim KLE 500, (a, je, bicikla je, al' je moj), imam nekoliko mjeseci i 6000 km iskustva na malom zekonji, (naked), koji mi je zadao prilično glavobolje, (doslovno, jer ne 200-injak, koliko sam ja maksimalno uhvatio, na sat na tom motoru čak i sa vizirom kojeg ja nisam imao živa patnja), na putovanjima Split-Ogulin. Naravno jer je naked, pa sam ga vratio čovjeku s kojim sam se mijenjao, (bilo je tu još toga, al' za ovu priću to nije bitno).
Već neko vrijeme gledam i mjerkam nekog ZZR-a ili nešto slično pa sada slijedi pitanje:
Koliko dođe registracija i osiguranje, (s 50%), te koliko godišnje dođe održavanje, (redoviti servisi), tog motora.
Među splitskim bikerima, (ali ne svima), kruži prića da se ZZR baš i nije pokazao, (kao, nešto baš i nije vozan, kvari se i bla bla i ser ser). Odgovore o voznosti sam manje više uspio dobiti čitajući tu na ovoj temi, ali me ti "kvarovi", (mogu reći zabrinjavaju), stoga bi zamolio da mi se nešto o tome kaže prije nego odlučim prodati svoj dragio KLE i potražiti ZZR.
Da nebi bilo zabune, cijelo vrijeme mislim i govorim o ZZR 1400, (onome koji se već nekoliko godina uvozi u HR).
Eto. Lijep pozdrav.