Da se i ja ukljucim, silvio je jednu vrlo bitnu stvar spomenuo a to je paznje vlasnika i voznja sa obzirnoscu prema motoru. Naime uzasno su velike razlike izmedju voznje za gust i vadjenja masti motoru. Od potrosnje goriva, od potrosnje guma.
Dosta ljudi postavlja pitanje a cemu onda takva zvjer ako se vozis ko penzioner (je li tako neimenovani vlasnici zzr-a

no zbog svoje konstrukcije duzine, tezine, zastite od vjetra vise spada u turing kategoriju, no masina mu daje ono sport turing u imenu.
Motor je divan za voziti, oprasta greske (sto je nevjerojatno za takvu zvjer) radi duplih leptira. Po gradu se ponasa kao skuter, ali preko 5000 okretaja postaje sotona.
Servisa osim redovnih u kms-u nije bilo, gume izdrzale 10000km.
U svakom slucaju motor je milina. I da postoji mrtva tocka kada se nista ne dogadja, ali i ta mrtva tocka je i vise nego dovoljno zivahna ako cemo iskreno i realno.
E da.... auspuhi... to mu je boljka, naime na stranu utisanost radi buke i emisija plinova uzasno se bas radi toga zagrijavaju i suvozacu cak hoce omeksati djonove dok ih drzi na fusovima. tako da je definivno preporucena zamjena. a sto se tice zakona ja imam two brothers-e gore ali imam unutra i iskro lovca (da ne puca na abgasu) i db killer i nikada nisam imao problema niti na tehnickom niti na slovenskoj granici niti po slovenskim cestama a napravio sam kilometara po dezeli
Silvio mi jos nismo onu kavu odradili koju dogovaramo.
Pozdrav svima
by BedoMedo