može li netko bacit usporedbu guma na ZZR 1400 (ako je netko vozio s obje gume), Bridgestone Battlax 021 i Michelin Pilot Road 2CT. moj prijatelj je potrošio već 5-6 setova bridg. 021, a neće da prova mich pil. road. inače to je najpoznatiji vozač ZZR1400 u HR
jer ima montiran NOS na motoru. tko je bio na zadnjem motohappen. moga ga je vidit uživo. 
upoznao sam Tončia u Omišu ove godine pa smo razmijenili koje iskustvo i tako

imao sam BB 021 a sad sam na PR 2CT,s 021 sam prešao nekih 13 tkm a s ovima 2CT dosad imam oko 3tkm
kod promjene guma razmišljao sam i o Dunlopu roadsmart,neznam kakva je ona ali me ona stara touring guma D220 nije baš
oduševila pa sam se ipak odlučio za Michelin
kad sam napravio prve metre s 2CT imao sam osjećaj kao da je motor "omršavio" bar 50kg

već od samog manevriranja na mjestu pa do vožnje sve je drugačije odnosno lakše
u nagib ide na samu pomisao
već sam zaboravio na tu upravljivost koju sam imao s prvom ugradnjom na motoru koja je bila BB 014 jer prelaskom
na touring gume 021 motor se dosta ukočio i u zavoju si ga baš morao tiskati prema dolje.
021 nikad nije voljela bijelu liniju a pred kraj radnog vijeka i pri umjerenim ubrzanjima u 2 ili 3 brzini lijepo je slajdala!

prednja guma se također čudno brzo trošila po bokovima ali izdržala je dok je zadnja sasvih fino ravnomjerno gubila šaru
Michelin je zaista napravio dobru touring gumu,nisam imao u ove 3tkm neke vožnje po kiši a ono malo km po mokrom
je opravdalo njenu titulu najbolje gume u kišnim uvjetima!
što se tiče trajnosti zasad izgleda kao da je prešla par stotina km i mislim da će bez problema gurati kao i
Bridgestone ako ne i koju tisućicu više

jedina mana koju sam primjetio u odnosu na 021 je lošija stabilnost na pravcu pri većim brzinama,motor mi je pre lagan
na upravljaču i pri brzinama 200 i više lagano leluja i moraš se malo stisnuti i čvršće držati ručke,kao da prednji točak lebdi iznad ceste!
to je zbog zašiljenije i uže gazne površine prednje gume koja joj i daje tako dobru upravljivost...
ništa opasno ali ponekad živcira i pomalo je neugodno pogotovo kad sam u zavjetrini drugog vozila

negdje dobiješ negdje izgubiš...tako je to uvijek s gumama!
u svemu ostalom Michelin je po mom mišljenju 3 koplja ispred Bridgestona i svakako je za preporuku!