Pozdrav ekipa, unaprijed se ispričavam što spamam ali ovdje mi je bilo najlogičnije postavit pitanje.
Uglavnom zanima me dal netko zna di imaju kupit felge od ZZR-a, mislim dal netko prodaje? Imam u planu već duže vrijeme upakirat felge na 12-ku i odradit kočnice kako spada. Riješit adaptere na OHLINS-ovu vilicu da nabacim i kočnice i sve (dal od novije 12-ke '04-'06 ili od ZZR-a).. Uglavnom zanima me dal bi mogao naći negdje prednju i zadnju felgu. (Znam da je malo velik zahvat ali se ova neće prodavat tako da ću bi to odradio jer će vječno biti u garaži pa i kad još jedan ZZR dođe). 
Unaprijed hvala na odg i još jednom ispričavam se 
POZDRAV EKIPI ZZR-a . Kako sam se prestao baviti restauracijom motora ( zadnji gpz 750 turbo prodan u Japan ) ostalo mi je dosta dijelova u garaži i od zzr-a . Samo utipkajte kawasaki zzr 1400 gdje se sve vidi.(njuškalo)
2x set felgi,2x vilica , zadnji amortizer, skoro komplet za ugradnju abs.a itd itd
Jaki me poznaje pa je to nadam se dovoljno o pedantnosti "šarafljenja" i čuvanja dijelova i motora.
I danas vozim zzr-a , uvoz Švicarska , bio salonski model , uredna carina i registracija 2016g - tako da sam prvi vlasnik.
Zbog lošijeg zdravlja - teška srca možda bi ga i prodao .
CURA MOŽE BIT SA SELA AL MOTOR MORA BIT IZ JAPANA !
SVIMA NA DVA KOTAČA ŽELIM PUNO SRETNIH KILOMETARA .