Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

 Str: [1]   Dolje

Autor Tema: DOPUNA PRAVILA PODFORUMA - OBAVEZNO PROČITATI !!!  (Posjeta: 10884 )

Iwa

  • Nemesis
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 3140
  • Vozi: XX
  • Lokacija: Zagreb
DOPUNA PRAVILA PODFORUMA - OBAVEZNO PROČITATI !!!
« : 14. Srpanj 2009, 10:03:26 »

Ovo u principu nije dopuna pravila, ali kako odavno svi zanemaraju već postojeća ili ih tumače prema nekim svojim prijevodima, došlo je vrijeme da se malo podsjetimo.  :wink:

Ovaj podforum je zamišljen kao podforum o obavijestima o klubovima i moto susretima. Te kanimo da takav ponovo i postane.
Te vas u tom smislu molim da više ne otvarate teme u kojima se rješavaju međuklupski ili klupski interni problemi, teme u kojima se kritiziraju drugi klubovi, teme o (ne)smislu mc / mk klubova i slično. Sve što imate rješavati jedni sa drugima, rješavajte između sebe, hvala bogu postoji dovoljan broj načina komunikacije danas da to nikome neće predstavljati problem.

Ovaj podforum kao dio motori.hr foruma i najvećeg moto portala mora i treba ostati neutralan na klupskoj sceni, eventualno pomoći u realizaciji pozitivnih aspekata klupske scene i ne želimo se dovoditi u sitaciju suca i porote u rješavanju klupskih razmirica bilo koje vrste.

Ono na šta ćemo se strogo orijenitati je isključivo pružanje informacija o klubovima i moto susretima. Eventualne inicijative pozitivnog karaktera, kao što je na primjer inicijativa za sastanak slavonskih klubova i slične akcije ćemo dozvoliti, ali u granicama dogovora i obavijesti. Sve što pređe granice navedenog ćemo sankcionirati.

Hvala na pažnji !
Evidentirano
In a land of sheep a few wolves still roam....
 Str: [1]   Gore
 

Stranica je generirana za 0.163 sekundi uz 20 upita.