ok je,nisu neki novci... 
moj savjet je da kupuješ od starijih ljudi,kupi one sa retrovizorima,vjetrobranom,kuferom...za te znaš da su koristili za vožnju od A do B ...a ove šta imaju sportske auspuhe su koristila balavurdija za izdrkavanje...al nemora značiti da je loš
uglavnom kupuj serijale,a ne nabrijane...pa posli ti nabrijavaj koliko hoćeš...sam si to radio i sam znaš šta si radio...a s ovima baš i neznaš

Znam da je djelomično off...ali želio bi ovo komentirati da čujem Vaša mišljenja jer po dosadašnjem iskustvu mišljenja su podjeljena....
Ja bi uvijek baš napravio suprotno.....uvijek bi radije kupio auto/motor od nekih ljudi koji su se bavili tuningom, nabrijavali aute, gazili ih.....zašto ??
Zato što znam da su se ti ljudi
brinuli o autima/motorima....išli redovito na servise....pazili ih....nikad ih nisu gazili na hladno....uvijek su vodili računa o svim komponentama bna vozilu.....i definitivno mislim da su ti auti u puno boljem stanju nego auti od nekih 'staraca'. Kao dugogodišnji član jednog auto kluba susretao sam se sa mnogo 'nadrkanih' autiju....i njihovih vlasnika....svi su se uvijek brinuli o autima i njiohovim mašinama, ponekad i više nego o svojim obiteljima

....slagali ih.....isprobavali, trkali se.....ali uvijek pametno....upališ auto.....griješ ga 10tak min....i onda gas.....blokada i tako to.....svakih 7-10 tkm na servis (ovisno o autu, motoru)....promjena svega...što treba i ne treba....i onda opet isto....uvijek su recimo izbjegavali rupe na cesti....izbjegavali rinzole....ako već i moraju na rinzole....to rade jako pažljivo.....što kod staraca nije slučaj.....npr. jednom prilikom sam išao sa frendom kupiti auto...odnosno pogledati jedan auto od starca (cca 70tak godina)....auto iz vana izgleda kao apoteka.....išli se provozati.....frajer je vozio....nije NITI JEDNU rupu zaobišao....lupio u rinzol.....itd....ako je takav pred nama, mogu si misliti kako onda čuva auto dok je sam...a tek na što motor liči

.
Ja npr. svakih 10000 tkm mijenjam sve filtere, ulje, sviječice....svakih 40tkm ostala ulja (kuplung, kočnice, getriba) i eventualno sve drugo što treba....svakih 80tkm ili 5 god idem na veliki serfvis......dakle mogu reći da se brinem o autu....s druge strane....idem s njim na grobnik...išao prije na moby.....imao sam 3 godine nitro u autu....ali auto u prvih 10tak min nakon paljenja nikad nije prešao 2500 o/min.....a nakon 10tak min...kad se ulje zagrije (ne voda)....onda je često u blokadi....dakle preko 7000 o/min.....palio se nitro nerijetko....itd...dakle drugim riječima....brijem se o autu....ali kad je sve servisirano i zagrijano ne štedi ga se....auto ima preko 170 tkm....i do sad u 4 godine koliko ga imam (ovaj auto) NIKAD se nije NIŠTA pokvarilo na njemu....djelomično zato što je to honda....a djelomično jer se brinem o njemu.....
Da zaključim.....radije bi kupio auto/motor od nekoga kao ja...dakle ko se brinuo o njemu, ali i gazio ga kad je zagrijen i kad je sve u redu....tko nikad nije lupio u rinzol.....tko maksimano izbjegava rupe...i sl...nego od nekog starca koji jedino što radije je pere auto i čist je ko pesja jajca, ali s druge strane na servis ide kad nešto rikne....eto nadam se da sam dobro argumentirao sve ono što mislim....
I na kraju....uzmi za primjer skutere od člana foruma malagutija (ne znam čovjeka, pa ne mogu o njemu pričati)....po onome što čitam po forumu čovjek je majstor za skutere i zna sve o njima....nadrkava ih...ali sam siguran da ih pazi i čuva....i recimo da sad kupujem nekakvog VXR-a.....sigurno bi prvo njegovog kupio, pa onda tek bilo kojeg drugog....