pa jel postoji tema u kojoj si ti dao konkretan odgovor na konkretno pitanje.....
Ne, niti jedna, pa ja zato čekam uvijek da se ti uključiš u temu i daš nešto konkretno...

==================================================================
Nazvao sam Tomića i pitao za cijenu remena, no taj podatak je bolje ne izreći javno iz razloga pristojnosti... jerbo ga naš barba Tomić cijeni na preko 400€, što je mimo svake pameti... kao da će ona 3 F800 prodana u Hrvatskoj ići baš zato i baš kod njega kupiti iste nakon 50.000 km...

Zvao sam i Maribor, te Novo Mesto u Sloveniji, kao i Gady ispred Graza u Austriji, no nitko od njih ne drži rezervne dijelove za BMW... drži Selmar u Celju, koji se ne javlja na telefon, iako mu je radno vrijeme... no dobit ću ih, baš me zanima točan i normalan podatak.
No sumnjam da košta manje od cijene 2-2,5 lanaca, što nekako ispada podjednako na rok eksploatacije, no u konačnici je i nemala cifra pootrošena i na održavanje lanaca... dobro, znači da remen nije baš tako jeftin kao što sam ja mislio i tvrdio, no svejedno bih ga uvijek radije imao negoli lanac. Nedavno sam baš probao sa suprugom jedan F800S od prijatelja, i oduševio se remenom...