...
e da i ove tablice su pokazatelj zašto nexus500 nikad neće dobiti nasljednika
Po meni, Gilera je zadnjih par godina krenula krivim putem, po pitanju dizajna i (u jednu ruku) performansi, te imidža i statusa na trzistu definitivno. Piaggio je od njih napravio isto sto i Fiat od Alfa Romea.

Fali im ona njihova prepoznatljivost, usmjerenost sportu na barem 95% modela, i nesto sto drugi nemaju, jer sada samo ulaze u prosjek svoje/svojih klase/klasa, dok su nekad bili predment zelja 90% skuterasa/motorista. GP800 nije los, ali ovo je po meni prvi put da je talijanski dizajn zakazao, a realno govoreci njegovih realnih 190 i kusur km/h krajnje brzine je los marketinski potez, bez obzira na to sto tada pise na satovima (220 km/h). Trebali su probiti brojku od realnih 200 km/h, uzeti dizajnerske elemente sa nekog beskompromisnog sportasa iz grupacje (primjerice RSV Mille), itd itd - kao sportski korisnik imam dosta zamjerki na taj model, kojeg sam u svoje vrijeme (nakon SP-a) mislio udomiti cim bude dostupan na nasem trzistu. Uz to, njihovo domace trziste, meni se cini, gleda na Gileru kao na samo jos jednog Piaggia, a ne kao na legendarni sportski brand. Steta. Mislim da ako misle/zele dovesti Gileru barem u vrijeme kraja 90ih te par godina kasnije (vremena FXR-a, SP-a, prvog Nexusa), imaju jako jako puno posla.