Najbolja stvar je da cijene skutera i motora ne padaju,i po meni su bezobrazno velike! Skuteri od 250ccm su 35 tkn?! Maxi 2C skuteri po 70-80-90 tkn...
isto je i sa autima,drži se cijena i ne yebu 5 posto sto je prodaja pala upola!
A ovo za kupovinu preko banke,jbg treba imati cash,dobru dojavu i sreće!
U vezi ovoga slobodno pisimo Šukerovoj nasljednici

Samo PDV, razlika izmedju nas i italije je ogromnih 3% - na 35.000 kn, to ti je vec 1.000 kn... dodaj na to jos pojam trosarine koja nie postoji nigdje - ukucaj u google translate 'trošarina'... tu ti ode jos parsto eura...
cijena kapitala je posebna prica, ako je u italiji cijena kredita trenutno 3%, kod nas je barem 10% (8 posto kamata plus 2% famozna 'obrada' kredita)!! To je 350% veći izdatak za kapital za hrvatske tvrtke nego za strane!!!
i da - talijani su bili uveli legendarni povrat novaca kao pomoc moto biznisu, pa je tako 2009. bila rekordna godina za talijansko trziste - pomislili su da je trziste oporvljeno, pa su ukinuli subvenciju, nakon cega je trziste palo 30% - odmah vlada reagira i evo to novih 300-700 EUR povrata kupcima... Kod nas je pad od 80% i nikom nista!
I sto imamo - cinjenicu da u italiji skuter od 250-300cc dodje i do 1.000 EUR manje nego kod nas, i svi zaradjuju vise nego kod nas - i dileri, i zastupnici, na koncu i drzava jer se proda puno puno vise vozila po glavi stanovnika nego kod nas... radna mjesta se ne gase, nego se otvaraju, privreda se budi... kod nas je depresija generalna...
skuterima sam se poceo baviti iz hobija i zanesenjastva, s vremenom je postao pravi biznis, sad bih opet mogao graditi ga iz zanesenjastva, ali kako to reci ovim ljudima koje sam zaposlio, koji svi imaju obitelji, kredite, zivotne probleme??
U Tunisu se covjek spalio jer nije imao love za podmititi policajca i pokrenuo je revoluciju - sto se kod nas mora dogoditi?