.:: VIRTUAL RUNWAY ::. > Info Pult

Nezgoda i odstetni zahtjev

<< < (12/12)

DA-IM:
nadam se da se mogu ovde nadovezati a da ne otvaram novi topik  :palacgore:
ako nekome smeta neka briše,dakle ovoo  :mrgreen:

i taaako bila priča o svakidašnjoj cro jadikovki i tip kaže da pozna lika koji radi u državnoj firmi koja je sad u stečaju i prilikom tog postupka potpisani su novi ugovori na kojem jasno piše dok traje konsolidacija da je obavezna isplata plaća,
problem je taj da njemu kasne 5 plaća i da nema na vidiku ništa od love,
zar je to moguće ?
iskreno mene je ovaj slučaj toliko šokira,zar je to pravno i zakonski  moguće ??
jbt čudno mi je da nas još i živi ovde toliko  :shock:

naravno za ovaj slučaj poznam i ime firme,stečajne upraviteljice i svega ostalo da nebi bilo da je priča neutemeljeno birtijsko priseravanje  :palacgore:

Nintendo:
Nedavno su mi na parkingu srušili motocikl.
Udubljen rezervar, ogreban oklop, auspuh, pukao žmigavac i savijena ručica kvačila.
Kontaktirao sam Ruting za sve nove djelove i svota po predračunu je ogromna. Procijenitelj je bio poslikati i sada čekam da se jave..
Zanima me dali imam pravo na zamjenu svih djelova novima i to u servisu po mojoj želji (Ruting) ili samo na popravak, bojanje na što ne želim pristati!?
Mislim da bih mogao sam nabaviti sve dijelove u pola cijene pa me zanima što očekivat, za koliko manje u postotku mogu očekivati ponudu u nekoj nagodbi od one službenog servisa?

3alfa3:
Ako ce procjena stete biti oko ili ispod 70% procijenjene vrijednosti motocikla, osiguranje ce platit popravak u ovlastenim servisu. Ako zelis novce, a ne poprsvak, racunaj da ces dobiti oko 30% manje od procjene stete.

Inace, nema popravaka na motorima sto se tice osiguravatelja, samo zamjena svega sto je osteceno novim orig. dijelovima i to kod ovlastenog

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju