.:: SKUTERI ::. > Vožnje i druženja

mulci na maksi skuterima ;)

(1/7) > >>

fjaka:
bas me odusevilo kada sam vidio ovo  :mrgreen:

Sledgehammer:
Ma ja ne vjerujem u to... ziher fotomontaža!!!  :LOL: :LOL: :LOL:

Pa ne mogu ti strojčeki ići tak daleko od svoje kuće... nisu to "pravi motori"...  :LOL: :LOL: :LOL:

Ovo je hrpa ludih, iskompleksiranih majmuna koja nema love a sanja o motorima.

Sledgehammer:
Jučer sam iskoristio zericu sunca i par minuta suhe ceste da vratim akumulator u makinu, odem do pumpe naliti malo juhice u brentu pod sicem i onda pravac miniwash, konačno oprati okamenjenu prašinu i crnilo sa felgi još od prošle godine, a što mi je bilo jako teško na tim hladnoćama sagnuti se i to malo očistiti i ispolirati...

To mi je bila jedna emocionalna frustracija cijelu zimu, a opet mi se nije, ali fakat nije dalo čučnuti ili kleknuti na hladan pod podzemne garaže i opizditi koji đir za čišćenje felge... sada je i to riješeno.

Uglavnom, lijepo je ići na počinak sa emocionalnim mirom kako je pila spremna za moto-susret, a i još koječega... servis je obavljen prije 50-ak km, juha je u bačvi, makina čista i ispolirana, koferi spremni, još samo nakon plaće na novu registraciju i do toplih dana nabaviti nove gume, i spreman sam za sve...

Prva vožnjica mi je bila sa određenom dozom opreza, ipak imam respekta prema još uvijek hladnoj cesti i hladnim gumama (koje su mi već naplatile zaborav tih činjenica, istina-i-Bog na minus 5, ali ipak... pušem i na hladno!), ali svakim kilometrom sam osjećao da je do povratka u puni feeling i osjećaj sigurnosti na motoru još samo par desetaka kilometara...  :palacgore: :palacgore:

M12:
zašto iskompleksirani :misli: neki ljudi vole automatike :mrgreen:

DamirK:

--- Citat: Sledgehammer - 20. Veljača 2006, 22:12:36 ---Ma ja ne vjerujem u to... ziher fotomontaža!!!  :LOL: :LOL: :LOL:

Pa ne mogu ti strojčeki ići tak daleko od svoje kuće... nisu to "pravi motori"...  :LOL: :LOL: :LOL:

Ovo je hrpa ludih, iskompleksiranih majmuna koja nema love a sanja o motorima.

--- Kraj citata ---

 :palacgore:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju