.:: SKUTERI ::. > Generalno o skuterima

I da sad čujem mišljenja...

<< < (2/75) > >>

Zog:
Mislim da je posjećeniji forum o skuterima nego o motorima.

ivbura:
Evo ti mog pogleda   :mrgreen:  po prometalu skuteraš  8)a u onom ostalom valjda više spadam u oni drugi dio foruma za odrasle i nedozrele :starac: ..i ine :wc:...:LOL:
Dobro sad zaozbiljno mislim da je podforum skutera na motorima možda malo i predimenzioniran  :misli: tako da se dio zanimljivih tema razvodni (makar za ovaj broj forumaša šta bace oko i na skutere a nestignu sve viditi a dosta je tema zajedničkih ili sličnih) :shock: ukoliko se broj novopridošlih forumaša na podforumu povečaje a ovo je regrutni dio budućih..... :biker: a nastavi svojom kvalitetom (moderatora) nema razloga za ozbiljniji redizajn...za napredak ima  :jesus:

Kotrlj !

seki22:
Mislin da bi u podforum o skuterima bilo dobro da se osim skutera do 50 cc i skutera od 50 cc ubaci i maxi skuter od 400 cc navise.
Inace je ostalo vrlo dobro.

X-Spirit:
Oglasnik bi trebalo popraviti, razdvojiti ponudu i potraznju ako je moguce, jer ovo sad izgleda nepregledno i nedjelotvorno...

Ostalo sve stima...

X-Spirit:
Znam da ima, i da je ovo napravljeno tek toliko da nesto ima, ali mozda kad bi se malo dotjerao bi postao funkcionalniji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju