.:: SKUTERI ::. > Generalno o skuterima

Električni skuteri/bicikli

(1/8) > >>

KING RR:
Neznam jel bilo šta o tome već na forumu nemogu naći  :misli:, ako ima malaga briši ovu temu i daj link  :palacgore:

http://www.skuter.com.hr/index.html

Evo baš gledam sad te usisavače, pa me zanima jel kupio itko tako nešta da može dat koji info iz prve ruke, dojmovi i sl., iskreno, zanima me i baš ću prvom prilikom otići u ZG pogledat šta ima i na šta to liči  :misli:

Fronius:
Ne znam iz prve ruke, al već se neko duže vrijeme neki tip vozi kraj moje kuće s tim čudnim prometalom. Ne čuje se uopće (skoro ga satro par puta s autom). Još nije crklo.

Nego, kakvi tu ide variomat, rolice, federi, itd? :mrgreen:

KING RR:

--- Citat: Fronius - 23. Svibanj 2010, 16:22:27 ---Ne znam iz prve ruke, al već se neko duže vrijeme neki tip vozi kraj moje kuće s tim čudnim prometalom. Ne čuje se uopće (skoro ga satro par puta s autom). Još nije crklo.

Nego, kakvi tu ide variomat, rolice, federi, itd? :mrgreen:

--- Kraj citata ---

Mislim da tu nema nikakav variomat, kupio sam maloj prije dvije godine onaj drlog mali električni E scooter, jaše po njemu svi i radi dan danas bez greške, jedino sam se ja lijeni krmak od 95 kila vozio jednom pa ležaj na kotaču otišao  :LOL:, promjenio i samo gas  :mrgreen:
Vjerujem da to ko i ovaj mali ima one akumulatore u nizu, el. motor, mali lančanik na osovini motora i prenos preko lanca na stražnji kotač, potenciometar koji reguliraš ručicom gasa, meni je to prva liga  :palacgore:
Stim da i ovo moje malo drlo ima prednje svjetlo, sirena, žmige i stop svjetlo, samo da je veći jga da se mogu vozit, ovo mi se ne čini bogzna koliko skupo a može poslužit svrsi  :misli:

sid:
mene zanima jel se s tim drekom moze vozit po pjesackoj zoni,

ak moze onda mi zanimljiv, ak ne, ko ga hebe

Fronius:

--- Citat: Ghostrider-SB - 23. Svibanj 2010, 16:34:17 ---Mislim da tu nema nikakav variomat, kupio sam maloj prije dvije godine onaj drlog mali električni E scooter, jaše po njemu svi i radi dan danas bez greške, jedino sam se ja lijeni krmak od 95 kila vozio jednom pa ležaj na kotaču otišao  :LOL:, promjenio i samo gas  :mrgreen:
Vjerujem da to ko i ovaj mali ima one akumulatore u nizu, el. motor, mali lančanik na osovini motora i prenos preko lanca na stražnji kotač, potenciometar koji reguliraš ručicom gasa, meni je to prva liga  :palacgore:
Stim da i ovo moje malo drlo ima prednje svjetlo, sirena, žmige i stop svjetlo, samo da je veći jga da se mogu vozit, ovo mi se ne čini bogzna koliko skupo a može poslužit svrsi  :misli:--- Kraj citata ---
Znam da nema variomat, samo provjeravam dal' lokalni tjuneri prate :mrgreen:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju