.:: SKUTERI ::. > Vožnje i druženja

prvo okupljanje MAXI Scooter Cluba-Žabalj 19.06.2011.

(1/3) > >>

alexanto:
Drage kolege želeo bih sa Vama da podelim iskustva sa jednog lepog okupljanja maxiskuteraša u Žablju. Ovo je prvo takvo okupljanje te vrste u Srbiji a nadam se da slede i veća i bolja...
Bilo je prisutno 27 motora - 24 maxija i 3 "redovna" motora. Druženje je proteklo u sjajnoj atmosferi i jedva čekam nova okupljanja.

Evo prvi deo sličica. Ima ih oko 200 a ja ću postaviti 36 koje oslikavaju atmosferu na okupljanju.

Infrastruktura je bila spremna za "treće poluvreme". Hladovina je obezbeđena samo sam molio Boga da kiša ne padne mada sam imao i varijatu B tj radionicu (vrata ispod koša) koja može da primi 30-tak ljudi. U njoj je inače postavljen sto za ping-pong.Imali smo inače kamermana i fotografa koji su pratili ceo skup kao i kombi za slučaj nužde - ne daj Bože...Plan je bio da se okupimo u parku u centru Žablja od 10 do 11 h a zatim da se u koloni provozamo do dvorca Fantast. Posle toga povratak kod mene kući na ćevape, kolače, hladne sokiće i druženje.

Domaćin je kako red nalaže prvi stigao na lice mesta.posle nekog vremena prve kolega su stigle iz Temerina, Novog Sada i SuboticeEkipa sa juga jeste kasnila ali kad su se pojavili - ledili su krv u žilama!   :o :o :oU Žablju totalni ŠOK! Ljudi prolaze, gledaju i ne veruju svojim očima. Slika se mobilnim telefonima, zapitkuju šta je sad ovo.
Kamerman Boki se odmah bacio na posao.Domaćin je pozdravio prisutne sa par reči ( vrlo nespretno-  ??? )Zatim smo krenuli put Fantasta po vremenu koje ništa dobro nije nagoveštavalo. Bogu hvala samo par kapi kiše pre Čuruga - ostalo suv put k'o barut.Mali incident sa matorom budalom u Audiju na ulasku u Bečej. Čisto da ne bude monotono...Sve se dobro završilo.

alexanto:
nastavak...

Ovo nam je bio cilj zajedničke vožnje - dvorac Dunđerski ili ti Fantast.Moj stariji deran "na radnom zadatku"Pošto smo se pošteno navozali, dođe vreme za klopu. Usledio je povratak u Žabalj na ćevape.

Žao mi je što Osiječka ekipa nije mogla da prisustvuje ali se nadam da se vidimo na sledećim maxi okupljanjima koja slede.

Posle svega šta reći osim: HVALA Vam DRUGARI - BRAĆO na divno provedenom danu koji ću pamtiti dok me ima!

MAXI pozdrav svima!!!

xyzdomba:
Osječka ekipa je bila malo razbacana  :mrgreen: . Jedan dio je bio na Rabu a drugi na meetu u Sloveniji a kasnije se spojio na autoputu u Ježevu i krenuo nazad za Osijek i jer moram napomenuti da je  :0204:  padala kao blesava a temperatura je bila 12°


U svakom slučaju drago mi je da vam je uspio meet i to samo znači da bi se u bližoj budućnosti moglo povezati i društvo iz Slovenije i Hrvatske tako da to onda bude respektabilna količina skutera  :palacgore:

alexanto:
Iz tvojih usta (tastature) u Božije uši! :naklon:
Daće Bog da dočekam i taj dan! :palacgore:

Kromax:
 :palacgore: super slije ,super ekipa  -  hajdemo svi skupa u Sloveniju u 9 - mjesecu :021:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju