Ajmo znalci,koji je ovo motor?
Znalci ili ne ajmo redom
Znaci motor je Suzuki gsx 750 es SEGALE ( trabao bi biti 85 ili 86. godiste )
Felge 16x3.25 prednja i 4x18 straznja PVM ( straznja skrivljena prilikom demontaze gume jer su ljudi telci )
Zadnja viljuska od magnezija sada vidim obojana i potencijalno opasna jer se radi od komadu magnezija starom 34 godine.
prednja forcela Marzochi M1R magnum ( mislim da je 41 mm sa time sta je stelovanje osteceno na jednoj strani od pada mislim da je desn)
Kocnice 300mm plivajuci brembo (pravi ne djeciji ) brembo celjusti cetveroklipne ( starog tipa ljevane )
Sasija bi trebala biti NiCrMo
Otprilike oko 125-130 konja i brojac okretaja je bio do 12000 ali se bez problem vrtio preko toga
Mogu reci da ste ga dobro sjebali ( kako bi se reklo cirilicom ) u tipicno sinjskom stilu
Nije orginalni rep i nakalemljen je skroz deseti oklop
Rezervar je orginalan i u orginalnoj boji i jos se sicam cepa rezervara od teflona sa tragovima klizanja jer je ga je netko dobro provoza naopako
Orginalni vizir je imao pukotinu koja je bila zakrpljena zicom

Motor pokojnog Darena Dimitrijevica koji je vozem na prvenstvu jugoslavije ( namjerno malim slovom ) i sa njime jos 88. godine
isao 1.39 ( sa ZXR750 je isao 1.37 a navodno na treningu i brze ne zelim govoriti vremena jer ce se javiti mudraci koji tada nisu ni bili rodjeni a danas 30 godina kasnije sa motorima i gumam koji su svemirski brodovi za tadasnje kad dojdu na 1.35 cila drzava to mora znati )
Poslije je imao par vlasnika i zavrsio u Splitu u Fabe koji je sam priznao da to nije za njega kad je sa njime vozio utrke ali bez uspjeha
Na kraju je zavrsio u Brckog izad hotela Lav i tu je meni dosao u ruke 1991. godine i posto sam ja onda bio mulac
Cinilo mi se da idem brzinom svjetlosti ( spor sigurno nije )
Cijena je bila oko 4000 maraka i onda su tu bile triper kombinacije pa je motor zavrsio u Bane i Dlake na nekoliko godina i onda je
otisao u Sinj.
Brcki je za njega Fabi dao Gileru Arizonu rx200 samo onako da se zna
Inace jos jedna stvar kada bi pokojni Daren krenuo sa starta vise se nikog nije culo na stazi kako taj motor urla
nikad ni prije ni posli nisam vozio tako nesto bucno
Drago mi je da je koliko toliko motor u komadu jer je ipak komad povijesti
Jos neka informacija ?
Inace za ljude koji zele znati vise i imat prave informacije a ne slusati forumske mudrace preporucam
https://books.google.com/books?id=uwa4CgAAQBAJ&pg=PT311&lpg=PT311&dq=Luigi+Segale+moto&source=bl&ots=zYORE2lWBz&sig=ACfU3U2_2urkubfG7vQIbt30oqFmM_13qw&hl=hr&sa=X&ved=2ahUKEwjT2rvV1rTgAhXIqFkKHXB_DKoQ6AEwB3oECAcQAQ#v=onepage&q=Luigi%20Segale%20moto&f=false