ak ugrađuješ plin savjetujem ti da si daš ugraditi BRC sistem.
Ja imam ugrađen Autronic (isto talijanski, kao i BRC, kao i Lovato, te gotovo svi ostali na tržištu...), i nemam primjedbi.
Ugradnja je bila 6000 kuna sa spremnikom od 80 litara (obzirom na potrošnju BMW-a 525i, toroidalni spremnik, koji bi bio cca 50-ak litara, ne igra mi nekakvu ulogu, a i mjesta u prtljažniku ima i sa njim sasvim podosta, pa se i sa podignutom haubom spremnik ne vidi dok se ne sagneš i naviriš u prtljažnik... a i spremnici se pune uvijek 20% manje od nominalnog kapaciteta, pa tih 80 litara splasne na efektivnih 64), ugradih to kod Autoplin Cepelin u Velikoj Mlaki (U Velikopoljskoj ulici), i odabrao sam ih zbog preporuke frenda (koji se fakat kuži u autoplin), te zbog toga što sam mogao doći na red u roku od par dana.
Za sada su mi iskustva

, a najljepša iskustva su na pumpi, kada bahato procijedim "do čepa", i kada me to "do čepa" košta čak 192 kune..., koje su mi dovoljne za cca 400 kilometara. Drugim riječima, 2500 kubika i 170 konjića vozim za cca 47 lipa po kilometru...

Ljudi, budimo dobri s Rusima, oni imaju plina do iberaaaaa....

P.S. Po ovom toplom vremenu kresne otprve, bez problema, mada ću sa hladnijim danima prelaziti na kresanje na benzin, i nakon minute ili parsto metara samo stisnuti slatki mali gumbić okružen zelenim lampicama...