.:: VIRTUAL RUNWAY ::. > Info Pult

Osiguranje i bonus

<< < (2/27) > >>

davor_77:
Treba provjeriti dali odjavljena/vraćena polica prekida ovaj neregistrirani period. Čini mi se da je u nekoj drugoj temi rečeno da ne. U toj temi su petljali nešto s porezom. Odjave dan ranije i ne plate porez za tu godinu. Caka je da svaku treću treba pustit do kraja, da ne propadne bonus. Baš me zanima, postoji li još koja caka (neki termin kad to treba odigrat ili sl.)?
Najbolje pitaj u osiguranju.
Ovo sa skutera na motor nema veze. Ja uvijek gledam da mi je najveći motor na 50%. Na svaki novi ide 25%, tu gledam da je najmanji. :mrgreen:

kz 900:
Ajmo tko zna:
1.firma d.o.o. na kojoj je bilo registrirano vozilo koje je prodano prije godinu dana. Sad će firma biti zatvorena i dali se bonus od 50 % može prebaciti na fizičku osobu-vlasnika firme?
2.Ako imam dva vozila kod iste osig. kuće ima li kakav popust zbog toga  :mrgreen: ?

vladof:
2. za dva vozila nema nikakav popust, jedino mi je zenska spomenula ako kupujes 2. novo pa ides kod njih izpočetka dobiš neki popust

sonny:

 1. Nemože se prebaciti polica na nikoga, da je obrt onda je oib isti i od vlasnika i njegovog obrta i onda može, ovako qiki, police propadaju skupa sa firmom  :palacdolje:

Street Illegal:

--- Citat: davor_77 - 12. Ožujak 2013, 20:47:40 ---Treba provjeriti dali odjavljena/vraćena polica prekida ovaj neregistrirani period. Čini mi se da je u nekoj drugoj temi rečeno da ne. U toj temi su petljali nešto s porezom. Odjave dan ranije i ne plate porez za tu godinu. Caka je da svaku treću treba pustit do kraja, da ne propadne bonus. Baš me zanima, postoji li još koja caka (neki termin kad to treba odigrat ili sl.)?
Najbolje pitaj u osiguranju.
Ovo sa skutera na motor nema veze. Ja uvijek gledam da mi je najveći motor na 50%. Na svaki novi ide 25%, tu gledam da je najmanji. :mrgreen:

--- Kraj citata ---

Da li si pod ovo mislio?

Nakon isteka police osiguranja koliko vremena treba proteći da se izgubi postojeći bonus?
Ako je osiguranje isteklo ili je bilo prekinuto prije isteka osigurateljne godine, osiguranik nakon isteka (prekida) osiguranja ima pravo na isti premijski stupanj za isto vozilo ili za vozilo koje je promijenio unutar iste premijske grupe, ako od dana isteka (prekida) osiguranja nije prošlo više od tri godine uz uvjet da u posljednjem razdoblju promatranja kao i unutar prekida osiguranja nije bila prijavljena šteta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju