sve 5 samo tih 200ccm viska ...
Istina....... no nekako bi se to pregorilo.
Ja sam malo sjedio na njemu dok je bio u city centru east i mislim da je upravo to ono što bi me zadovoljilo..... putni motor koji nije totalna krava nego kad hoću stisnut da imam i ovjes za to i kočnice za to. Sama snaga nije sad toliko bitna.
U dva navrata sam gledao i novog adventurea u špici i motor je vrhunski ali iako ima manju masu od capa, djeluje nekako šire i kabasnije i više enduro orijentiranije, a meni to uopće netreba tako da mi je izgled capa puno bolje legao.
Kad realno sagledam..... u obzir bi došli jedino SMT, multistrada(automatski otpada zbog cijene) i sad capo kao eventualna zamjena mom tuonu.
Sve druge koje sam probao, a da su putno orijentirani; kad ih se brže potjera nisu ni sjena tuonu.... ma niti blizu, a još uvijek me ponekad drži da se provezem i žešćim tempom.
Kad idem sa ženom na put, zakačim kofere i odo..... kad hoću brže, stavim ovjes na sport i peglaj.
BTW..... u testu u motoreviji za kočnice kažu da su apsolutno vrhunske...... sa 100-ke za 39m.
Ovu sezonu ću još iskoristit tuona za put u Rumunjsku (tok dunava s rumunjske strane, transfagarasan, sigishoara, brasov i nazad), a iduću ćemo nešto smislit.....