Samo jedan update korisnika SJ4000. Kamerica i dalje radi nakon godinu dana i hrpu korištenja, sve kao prvi dan. Iako je imala i puno korištenja na motoru bez vodonepropusnog kućišta leća je još bez ogrebotina, što se kvalitete izrade tiče na nivou. I kad se stavi na kacigu ili negdje na jaknu/motor, zvuk vjetra nije toliko jak kao na drugim kamericama skroz do cca 80kmh, jer rupa za mikrofon je sa strane a on je negdje unutra, dobro izvedeno za moto funkciju.
Ali... do nedavno sam snimao isključivo 1080p 30fps, sada imam powerbank da mogu snimat kompletne vožnje, pa sam zbog kapaciteta memorije mrao prebaciti snimanje na 720p 30fps. Očito je sada kad uspoređujem snimke da snimka na 1080p nije pravih 30fps.. Snimka 720p 30 je u uvjetima trzanja kamerice puno gledljivija i sve nekako ide oštrije i brže nego sa 1080p, mislim da je 1080p vjerojatno 24fps ili tak nešto, 720p pravi 30fps.. I ne nisam stavio slučajno na 60fps. Tak da od sad na dalje vjerojatno ju koristim u 720p modu, iako iz nekog razloga boje su malo više blijede u 720p u odnosu na 1080p.
Al sve u svemu i dalje dobra kamerica, iako da sad kupujem, kupio bih 5000X Elite ili M20 radi gyro stabilizacije i bržeg procesora pa bi onda i 1080p izgledalo bolje.