meni su prosli tjedan iz velike britanije,dosli orginal topovi,prek ebaya sam uzeo,jos mi trebaju y cijevi,koje sam naso preko njuskala od dks moto,ali tipu sam slao poruke,zvao ga i tak par dana,i onda mi se javio,reko je da ima dijelove koje meni trebaju,da ce mi poslikati i napisati kolko para,al et cekam ga vec tri dana,al se jos nije javio.
da skratim,meni je plan regati motor sa orginal auspuhom,cim ga regam skidam ih dolje i vracam ove,male topove sa strane....
kacigae30,tamo si stavi link za auspuhe,da si iskemijam y cijevi,ja sam strojar po struci,i znao bih si napraviti od celicnih cijevi te y cijevi,al to je pun kurac posla,i neisplativo je to raditi,a i nemam vremena to raditi,tak da cu si kupiti..
taj tip sto prodaje topove,jel ima mozda y cijevi?
ak mi se ovaj iz dks moto nejavi,iako mi je jedan clan na pm poslo y cijevi sa ebaya,mislim da kostaju nekih 450-500kn,ak sam dobro vidio,pa ak nenadem ovdje uzet cu prek ebaya...
ja jedino mogu pokusati homologirati,al treba naci takve spuhove,a da su za taj motor,ti double gun,pa onda da odem u servis da mi daju racun,da su obavili montazu auspuha sa strane,ako bi mi htjeli to napraviti.
al prvo trebam naci na netu papire od takvog slicnog spuha,pa neka se montira i ispod repa,pa ako bih ovo uspio rijesiti u servisu,onda bih mozda i imao neke sanse,sve u svemu veliko sranje,jbg....
de mi recite kad bih stavio te db killere sa ebaya,jel.bih mi to utjecalo na performanse,jer ovak se dosta jako cuje,iako meni nesmeta al radi murije,iako sta ja znam frend mi ima gsxr600 sa leo vince,na leru kad radi to je slicna razina buke ko i moj,mozda je moj malo jaci,al.sve je to tu negdje,tak da mi i nema smisla stavljati neki leo vince,akrapovis ili nest trece,jer motor leti i brutalno se cuje.