Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

 Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Kawasaki GPZ 650, restauracija  (Posjeta: 9936 )

Ledena

  • *
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 17
  • Lokacija: Rijeka
Kawasaki GPZ 650, restauracija
« : 12. Travanj 2016, 18:09:34 »

Ljudi moji evo kolega mi zapeo sa idejom oko restauracije ove zvijeri pa hajde bacite kakav savjet ako vam padne na pamet, slika dolazi sutra samo da se dokopam laptopa :D
Evidentirano
"Iznad nas je sunce, ispod nas asfalt, kako ti kuca srce dodaj gas da saznas"

irsel

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 1639
  • Vozi: kako mu se da
  • Lokacija: u svojoj kući
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #1 : 25. Travanj 2016, 01:59:03 »

nema laptopa,il slika? :P :D :D

savjet..nek se uhvati i radi po svom guštu i ne sluša nikoga  :jesus:
Evidentirano
..I am never so alive like when I am so close to death..

Ledena

  • *
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 17
  • Lokacija: Rijeka
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #2 : 26. Travanj 2016, 09:55:58 »

Nema laptopa na kojem su slike, nemoj mi nista govorit luda sam..

A je to je istina ali nema ideju a necu da napravi ruganje od motora hehe
Evidentirano
"Iznad nas je sunce, ispod nas asfalt, kako ti kuca srce dodaj gas da saznas"

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #3 : 17. Siječanj 2017, 18:43:13 »

Zanima me taj Gpz 650 , imao sam dosta starih motora u vlasništvu pogotovo tih gpz al Gpz 650  :misli: zanima me slika tog motora
Evidentirano
All SAINTS
 

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #4 : 17. Siječanj 2017, 20:50:11 »

Nije 650 nego 750 unitrack , kao što rekoh potrebno je puno truda i rada , izgled privlači ali tko god da ga kupi imati će zabave !  :palacgore: :021:
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #5 : 17. Siječanj 2017, 21:36:09 »

Tak već da ,  :palacgore: još čekamo i to dosta dugo da vidimo o čemu se radi pa ćemo lako zaključit kolko ima posla  :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #6 : 17. Siječanj 2017, 22:48:35 »

ako dobro radi i netreba "štelati" frgazere DA ako treba štelati frgazere ništ od toga....
Evidentirano

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #7 : 18. Siječanj 2017, 06:37:55 »

 :palacgore:Štelanje fergazera je mačji kašalj  u odnosu na ono što prethodi da do štelanja dođe ! Samo uređenje glave ,samo gumice ventila ,samo prirubne gume usisa, samo set dihtunga ,plivajuće igle u frgama ,vjerovatno membrane ,lanac bregastih ,ulje u vilicama , antidive ne šljaka sigurno , ako nemaš u pričuvi bar još tisuću eura za puknuti u njega ne preporučujem ti tu igru . Tu imaš još stvari koje su skrivene ali na koje moraš računati ,a onda se cifra samo penje . Ionako je težak i dug za upravljanje ,gume su ti 18 cola ,kakav je lager u glavi okvira , gumigelenk u pogonskom kotaču ?  Razmisli dobro !  :palacgore: :misli: :misli: :021:
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #8 : 18. Siječanj 2017, 06:38:28 »

 :misli: pa ak treba i napravit servis frgazera nije to nekakav problem  :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

gepeze

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 2480
  • Vozi: ZXR750RK1, ZX-7RRN1, ZX-7RR, GSX-R750K1, GSX-R750J
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #9 : 18. Siječanj 2017, 09:43:55 »

Imao 3 (ili 4  :misli: ) 750 unitraka. Jedan vožen po Grobniku, standardni ovjer radi ko žvakača guma. Antidive sistem nije radio jos u katalogu, a u praksi odmah skinut dolje i blindiran.
Dihta poklopca ventila uvijek slini. Uglavnom, zgodan motorić.  :palacgore:
Evidentirano
Izrada naljepnica za motocikle, skutere, atv, jetski, aute... [email protected] 0915271375

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #10 : 18. Siječanj 2017, 09:51:30 »

Sve stoji, od prve do zadnje ! Kaj čovjeku ponuditi , mislim novčeka da se ne uvrijedi s ponuđenim. Mnogi ne shvaćaju da je to oldy koji nije zreo za to ?  :palacgore: :shock: :021:
Evidentirano

Elias

  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 5930
  • Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750ST
  • Lokacija: ..........CH=Zürich.......... Sinj-Đakovo=Bananaland
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #11 : 18. Siječanj 2017, 13:49:24 »

Young Timer
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
htp://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #12 : 18. Siječanj 2017, 13:50:30 »

:misli: pa ak treba i napravit servis frgazera nije to nekakav problem  :palacgore:

stari moj ne da nije problem, nego je jeben problem i to ne jeben nego za usrat se jeben, ti meni reci jednog majstora koji to uopće hoće delati, a ja ti budem rekao ad sam ih sve prošao i da mi nitko to nije dobro napravio...

Plus ono kaj nigdje ne piše je to da je materijal od kojeg su napravljeni toliko porozan da od samog gledanja puca a kamoli od izvlačenja neki elemenata iz baterije..... been there done that i nikad više....
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #13 : 18. Siječanj 2017, 13:53:08 »

Pa barem u Zg .u imaš majstora za kawasaki ,
Evidentirano
All SAINTS

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #14 : 18. Siječanj 2017, 14:16:01 »

 Prvo ,ako ne možeš sam odraditi većinu stvari bolje da se u to ne upuštaš . Drugo ,majstor koji će to odraditi košta , treće takav posao je kod nas nenaplativ u većini slučajeva i  ljudi se ne upuštaju u takove egzibicije zbog velikog inosa koji nisu spremni platiti !  :palacgore: :shocked:
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #15 : 18. Siječanj 2017, 14:29:18 »

imam garažu sa strojevima , imam doktora za te stare pile a ne majstora tak da idem u pregovore  :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #16 : 18. Siječanj 2017, 14:34:30 »

Pa barem u Zg .u imaš majstora za kawasaki ,

navedi jednog koji ti (ne) bude slagal frgazare .... ili nebude složil i uredno capandril 100 eura za varijantu app
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #17 : 18. Siječanj 2017, 14:38:08 »

navedi jednog koji ti (ne) bude slagal frgazare .... ili nebude složil i uredno capandril 100 eura za varijantu app
ne brini , ima meštra od zanata ,  :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #18 : 18. Siječanj 2017, 14:48:56 »

Znaš koliko stoje membrane , švimernadle , prirubne gume ,pokoja dizna ? Govorimo samo o fergazerima !   :shock:  :021:
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #19 : 18. Siječanj 2017, 14:52:53 »

Znaš koliko stoje membrane , švimernadle , prirubne gume ,pokoja dizna ? Govorimo samo o fergazerima !   :shock:  :021:
znam , imam i alat za membrane za gpz 900 r , jedan čovjek mi poklonil , svaki tokar zna to napravit , membrana jedna oko 400 kuna al zašto kupovat  :misli: ak motor dobro radi ne vidim problem , set za reparaciju komad 200 kn , čemu pravit nauku od običnog frgića ,
Evidentirano
All SAINTS
 

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #20 : 18. Siječanj 2017, 14:53:11 »

Znaš koliko stoje membrane , švimernadle , prirubne gume ,pokoja dizna ? Govorimo samo o fergazerima !   :shock:  :021:

meni je za 550 gpza jedna igla bila oko 1200 a kučište oo 1800 puta set je 3000 pa puta 4 ....govorim o originalnim...dobro je kaj su igle (ventili) skoro pa vječni ali stari su to motori i na večini je izmješano...pa ništa od njih zamjenski iz louisa su sve sa gumenim vrhovima koji traju godinu dana....i tako to... a i ti reparatur setovi su već 20 let na skladištima i to sve također balavi....
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #21 : 18. Siječanj 2017, 14:55:11 »

 :palacgore: ma sve stoji
Evidentirano
All SAINTS

Kawah

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 1112
  • Lokacija: SimTam
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #22 : 18. Siječanj 2017, 15:08:57 »

Imaš set  tj alat za membrane ,vjerovatno onda imaš i materijal za iste u što iskreno sumnjam ! Napraviti membrane u kućnoj radinosti je pravi podvig . Ipak sretno u svemu što slijedi !  :palacgore: :021: :021: :021:
Evidentirano

grafit

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 1765
  • Lokacija: Poličnik ZD
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #23 : 18. Siječanj 2017, 15:16:57 »

prva stvar što bi ljudi radili na motoru je snhronizacija  karburatora ,ali dug put je do karburatora  :palacgore:
Evidentirano
u dobru se ne uzvisu ,u zlu se ne ponizi!

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #24 : 18. Siječanj 2017, 15:21:53 »

Imaš set  tj alat za membrane ,vjerovatno onda imaš i materijal za iste u što iskreno sumnjam ! Napraviti membrane u kućnoj radinosti je pravi podvig . Ipak sretno u svemu što slijedi !  :palacgore: :021: :021: :021:
samo truda i volje , imam i jednu napravljenu membranu i izgleda odlično a alat je pravo malo remek djelo tokarenja , iz dva djela s tim da se ubrizgava plastika unutra kroz rupicu , velim sve se da napravit , nisu naši meštri ništa lošiji od kosookih , u alatnicama se rade puške , pištolji a kamoli šta se neda sve napravit ,  :mrgreen:
Evidentirano
All SAINTS

lunjo

  • Babe
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 2989
  • Vozi: bolje da neznaš
  • Lokacija: tamo gdje želim biti 8)
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #25 : 18. Siječanj 2017, 15:25:42 »

istina , al da je posel restauriranje , je , kad jedno raskopaš otvara se drugi problem , ako ne radiš sam, osim ako nisi zaljubljenik u takvo što , ne isplati se ;)
Evidentirano
Ključ besmrtnosti je živjeti život vrijedan sjećanja  8)

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #26 : 18. Siječanj 2017, 15:30:22 »

prva stvar što bi ljudi radili na motoru je snhronizacija  karburatora ,ali dug put je do karburatora  :palacgore:
Mnogi naklapaju o tom famoznom sinhroniziranju frgiča a da nikad nisu ni gledali kako to sve izgleda , moram priznat da nisam to radio al sto puta sam gledao i ne vidim nikakav problem , problem nastane ako je neko nešto mehanički oštetio na njima što je čest slučaj nažalost , ako je sve to kak treba kupi se set za reparaciju i to onda šljaka , ako je to dosta uništeno kupi se drugi frgič preko ebaya za 300 eura max cijene i to je to , same gas , e sad ako to baš ne radi savršeno nije problem za nekakvu manju vožnju jer ipak je to stari motor za neprevelike izazove , inače za gpz 100o rx koji ima dosta problema za frgičima paše frgič od suzukia 1100 i stavi se filter kutija od bmw.a 650 , ma svašta se da pripasat , radili smo svašta na tim starim motorima i sve je stvar volje , nema toga što se ne može napravit  :mrgreen:
Evidentirano
All SAINTS

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #27 : 18. Siječanj 2017, 15:32:34 »

istina , al da je posel restauriranje , je , kad jedno raskopaš otvara se drugi problem , ako ne radiš sam, osim ako nisi zaljubljenik u takvo što , ne isplati se ;)
e tebe sam čekal da se javiš .  :mrgreen: nažalost ti stari gpz-i ne vrijede ništa , moš mislit , 500 eura i to je to , prvi sam u redu za te pare , ako se odluči neko tko ima nek se javi :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

lunjo

  • Babe
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 2989
  • Vozi: bolje da neznaš
  • Lokacija: tamo gdje želim biti 8)
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #28 : 18. Siječanj 2017, 15:39:12 »

 :mrgreen:

evo još jedan je doveden u stanje da vozi , jedan je otprilike na pol posla , one koje buš našel za prodaju uglavnom su u lošem stanju ;)
Evidentirano
Ključ besmrtnosti je živjeti život vrijedan sjećanja  8)

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #29 : 18. Siječanj 2017, 15:52:51 »

:mrgreen:

evo još jedan je doveden u stanje da vozi , jedan je otprilike na pol posla , one koje buš našel za prodaju uglavnom su u lošem stanju ;)
velim , uvijek sam za kupnju i za pregovore , nema veze kaj to drugima ne vrijedi , kupil sam nažalost dva motora , i trenutno do 11 mjeseca nemam tih pišljivih 1000 eura a možda i manje , nisam zval i pregovaral , taj motor vrijedi svaku lipu , ni vani se ne može dobit za 1000 eura da je u originalu , neko to ne može shvatit , uostalom zanima me ovaj koji je započet i onaj na oglasu ,
Evidentirano
All SAINTS

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #30 : 18. Siječanj 2017, 16:01:00 »

Kaj onda smo se našli da od kemije ništ a da bu kak treba se već kupi praveć motor...

karburatori su super dok rade kak treba
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #31 : 18. Siječanj 2017, 16:07:11 »

Kaj onda smo se našli da od kemije ništ a da bu kak treba se već kupi praveć motor...

karburatori su super dok rade kak treba
imam dva praveč al manje bitno ,  :mrgreen: sve radi ko i sve drugo pa i na novijima , kaj bi delali meštri da sve radi super , zar ne , poanta je imat nekaj starog u to vozat , ove novije imamo svi
Evidentirano
All SAINTS

lunjo

  • Babe
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 2989
  • Vozi: bolje da neznaš
  • Lokacija: tamo gdje želim biti 8)
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #32 : 18. Siječanj 2017, 16:10:25 »

velim , uvijek sam za kupnju i za pregovore , nema veze kaj to drugima ne vrijedi , kupil sam nažalost dva motora , i trenutno do 11 mjeseca nemam tih pišljivih 1000 eura a možda i manje , nisam zval i pregovaral , taj motor vrijedi svaku lipu , ni vani se ne može dobit za 1000 eura da je u originalu , neko to ne može shvatit , uostalom zanima me ovaj koji je započet i onaj na oglasu ,
a znam ;)
ovaj započeti sumnjam da bu za prodaju , uglavnom, uvijek možeš navratit , bar nam tema za razgovor nebu falilo  :palacgore:

Evidentirano
Ključ besmrtnosti je živjeti život vrijedan sjećanja  8)

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #33 : 18. Siječanj 2017, 16:48:50 »

a znam ;)
ovaj započeti sumnjam da bu za prodaju , uglavnom, uvijek možeš navratit , bar nam tema za razgovor nebu falilo  :palacgore:
da , barem sa nekim imam pričat , neko ko zna šta valja al ja idem bilo gdje posudit tih 1000 eura , banke , kamatari u dubravi , bum založil dva svoja motora , bilo kaj al krečem u potragu :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

gepeze

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 2480
  • Vozi: ZXR750RK1, ZX-7RRN1, ZX-7RR, GSX-R750K1, GSX-R750J
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #34 : 18. Siječanj 2017, 17:02:14 »

O čemu vi ovdje pričate, o problemu oko jebenih karburatora od GPz 750!!?? Oko membrana i igli? Dizne!!??
Kao što sam napisao, imao sam 3 ili 4 unitraka, sada sam iz blata opet dovukao grbavca i slažem ga za utrke.
Izgleda da velikoj većini ovdje bolje leži miš u ruci nego šarafciger!  :LOL: :LOL: :jesus: :jesus:


e da, moj prijedlog je da se javiš na PP pa dogovorimo cifru da ti dotjeram tog GPzejca u red!
Kaj veliš?  8)
Evidentirano
Izrada naljepnica za motocikle, skutere, atv, jetski, aute... [email protected] 0915271375

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #35 : 18. Siječanj 2017, 17:17:52 »

O čemu vi ovdje pričate, o problemu oko jebenih karburatora od GPz 750!!?? Oko membrana i igli? Dizne!!??
Kao što sam napisao, imao sam 3 ili 4 unitraka, sada sam iz blata opet dovukao grbavca i slažem ga za utrke.
Izgleda da velikoj većini ovdje bolje leži miš u ruci nego šarafciger!  :LOL: :LOL: :jesus: :jesus:


e da, moj prijedlog je da se javiš na PP pa dogovorimo cifru da ti dotjeram tog GPzejca u red!
Kaj veliš?  8)
Taj gpz je sasvim u solidnom stanju a ako kaj zapne uvijek je svaki savjet dobrodošao , što se tiče majstora imam frenda doktora za kawce a ako treba Coha je sasvim ok za sve te stare drloge , Dorijan , Dario , Berač itd , niti Lunjin muž nije za odbacit , čak i predobar , ima tu dosta ekipe koja zna , najmanji problem , problem je trenutno tih 7500 kuna , moral bum kod kamatara založit dva motora , naravno kod pouzdanog pa bumo vidli ,  :mrgreen:
Evidentirano
All SAINTS

lunjo

  • Babe
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Ženski
  • Postova: 2989
  • Vozi: bolje da neznaš
  • Lokacija: tamo gdje želim biti 8)
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #36 : 18. Siječanj 2017, 17:22:29 »

O čemu vi ovdje pričate, o problemu oko jebenih karburatora od GPz 750!!?? Oko membrana i igli? Dizne!!??
Kao što sam napisao, imao sam 3 ili 4 unitraka, sada sam iz blata opet dovukao grbavca i slažem ga za utrke.
Izgleda da velikoj većini ovdje bolje leži miš u ruci nego šarafciger!  :LOL: :LOL: :jesus: :jesus:


e da, moj prijedlog je da se javiš na PP pa dogovorimo cifru da ti dotjeram tog GPzejca u red!
Kaj veliš?  8)

pričamo o restauraciji , kaj se pjeniš  :jesus: :LOL:
Evidentirano
Ključ besmrtnosti je živjeti život vrijedan sjećanja  8)

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #37 : 18. Siječanj 2017, 17:32:09 »

i o kupovini ak ova zapne jedino još nema slika da vidimo jel je taj čemu ili nije
Evidentirano
All SAINTS

Elias

  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 5930
  • Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750ST
  • Lokacija: ..........CH=Zürich.......... Sinj-Đakovo=Bananaland
Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #38 : 18. Siječanj 2017, 18:30:27 »

Voziti stari motor je skupo.
Ja sam mog platio više nego taj kawac košta, bio je u besprijekornom stanju i nakon pranja i šminke prošao tehnički.
Potrošio sam na njega još dva.
Daj ovjes update, daj lanac update, daj frge update, daj instalaciju update......
Pare idu a ako ih nemaš bolje se ostavi ćorava posla i pričekaj dok ti " krene"
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
htp://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #39 : 18. Siječanj 2017, 19:41:56 »

Voziti stari motor je skupo.
Ja sam mog platio više nego taj kawac košta, bio je u besprijekornom stanju i nakon pranja i šminke prošao tehnički.
Potrošio sam na njega još dva.
Daj ovjes update, daj lanac update, daj frge update, daj instalaciju update......
Pare idu a ako ih nemaš bolje se ostavi ćorava posla i pričekaj dok ti " krene"
Motor je bio u besp.. stanju , barem tako veliš , pa sad nabrajaš ovjes, lanac,frge, instalacija , meni se čini da to i nije baš kako ti veliš :misli:
Evidentirano
All SAINTS

Elias

  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 5930
  • Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750ST
  • Lokacija: ..........CH=Zürich.......... Sinj-Đakovo=Bananaland
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #40 : 19. Siječanj 2017, 00:38:55 »

Sve je dobro dok se tebi čini.
Moj motor ja vozim i moja glava mi je vrijednija nego ti šoldi koje sam ulupa u njeg.
A za tvoju informaciju trideset godina stari ovjes mi ne uliva sigurnost, više povjerenja imam u novi koji je složen po mojim kriterijima.
Radovi na instalaciji su imali za cilj dobiti naprid dvi h4 lampe i konačno svitlo po mraku, prije trideset godina su tu bile žarulje malo bolje nego one iz žmigavaca........
Uostalom .....
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
htp://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

kruns

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 2391
  • Vozi: vintage
  • Lokacija: na forumu
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #41 : 19. Siječanj 2017, 08:54:02 »

Voziti stari motor je skupo.
Ja sam mog platio više nego taj kawac košta, bio je u besprijekornom stanju i nakon pranja i šminke prošao tehnički.
Potrošio sam na njega još dva.
Daj ovjes update, daj lanac update, daj frge update, daj instalaciju update......
Pare idu a ako ih nemaš bolje se ostavi ćorava posla i pričekaj dok ti " krene"

to je istina :palacgore:
kod nas se stari motori voze zbog neimaštine, a ne zbog ljubavi ili tehničke kulture, a dovesti u red stari motor da bude kao nov je jako ,jako skupo...
Evidentirano

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #42 : 19. Siječanj 2017, 11:49:03 »

Točno to. Eto u meni je zajeb kaj me manje ispunjavalo vozit gpza nego poslje tip top yamahu xjr... a da sam htio gpza u tip top stanju koštalo bi ko dobra xjr
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #43 : 19. Siječanj 2017, 12:10:12 »

 dovesti bilo koju stvar da bude ko nova je naravno skupo al kad se kupi originalni stari motor koji inače kupujem a imao sam ih prilično nisam imao problema vozio se , pa prodao i drugi se dan danas voze , eto i sad imam staru hondu i to oldtimer sa 45 000 km , savršena ko nova , ide normalno i sve radi na njoj , drugo je kad se kupi krš , e to je onda nešto sasvim drugo , uvijek imam dva motora , jedan noviji i jedan stariji za gušt  :mrgreen:
Evidentirano
All SAINTS

v3kac

  • **
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 311
  • Vozi: kako kada
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #44 : 19. Siječanj 2017, 12:54:33 »

a možda imamo različite standare dobro vrlo dobro odlično,
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #45 : 19. Siječanj 2017, 12:56:36 »

a možda imamo različite standare dobro vrlo dobro odlično,
za 1000 eura odlično ,
Evidentirano
All SAINTS

strasilo

  • don't give a shit
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 22590
  • Vozi: pocketa i egzotičnu Suzu gura po dvorištu
  • Lokacija: pripizdina u Podravini
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #46 : 19. Siječanj 2017, 15:55:29 »

Koliko bih ja realno mogao dobiti za moje dRRlo ?!?  :misli:
Evidentirano
... isto ti je kao i kad se voziš s ekipom na motoru, džabe ti ako vas je više, a ti se utrkuješ sam sa sobom, pa misliš da si bRRži...

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #47 : 19. Siječanj 2017, 16:13:58 »

Koliko bih ja realno mogao dobiti za moje dRRlo ?!?  :misli:
iskreno da ti velim ili da te lažem, ako je original boja , mehanički solidan što vjerujem da je , da ima cirka 60 000 km originalnih trenutno bi vrijedil oko 1500 eura maximalno , da je model gsxr 750 iz prve serije mislim 1985 , isparavi me ako griješim kada je i bio najlakši vrijedio bi jako puno, takav ima u Novemi Novi i nisu mi dali ni da ga dirnem a kamoli da sjednem , taj nekom vrijedi jako puno , naravno fanovima , meni osobno ne , nisam fan al da je prekrasan to stoji, sve je to danas relativno pogotovo kod starih motora , nema teorije da prodaš stari motor pa ni za smješne novce jer je velika kriza , barem ja to dobro znam , imao sam stvarno neviđene motore za prodat za pristojne novce , vjeruj ni jedan nisam prodao več samo zamijenio uz neku nadoplatu , takve motore kupuju samo ljubitelji koji nemaju novaca trenutno a klincima je bitno samo da je rep što više u zraku te takve motore mogu dobit ta 1300 eura iz 1995.6 prve ninje i sad ti probaj prodat neki stari motor , jako jako teško frendić  :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

gepeze

  • ***
  • Offline Offline
  • Postova: 2480
  • Vozi: ZXR750RK1, ZX-7RRN1, ZX-7RR, GSX-R750K1, GSX-R750J
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #48 : 19. Siječanj 2017, 16:22:38 »

iskreno da ti velim ili da te lažem, ako je original boja , mehanički solidan što vjerujem da je , da ima cirka 60 000 km originalnih trenutno bi vrijedil oko 1500 eura maximalno , da je model gsxr 750 iz prve serije mislim 1985 , isparavi me ako griješim kada je i bio najlakši vrijedio bi jako puno, takav ima u Novemi Novi i nisu mi dali ni da ga dirnem a kamoli da sjednem , taj nekom vrijedi jako puno , naravno fanovima , meni osobno ne , nisam fan al da je prekrasan to stoji, sve je to danas relativno pogotovo kod starih motora , nema teorije da prodaš stari motor pa ni za smješne novce jer je velika kriza , barem ja to dobro znam , imao sam stvarno neviđene motore za prodat za pristojne novce , vjeruj ni jedan nisam prodao več samo zamijenio uz neku nadoplatu , takve motore kupuju samo ljubitelji koji nemaju novaca trenutno a klincima je bitno samo da je rep što više u zraku te takve motore mogu dobit ta 1300 eura iz 1995.6 prve ninje i sad ti probaj prodat neki stari motor , jako jako teško frendić  :palacgore:

jel ti problem navest bar jedan neviđeni motor koji si imao? :misli:
Evidentirano
Izrada naljepnica za motocikle, skutere, atv, jetski, aute... [email protected] 0915271375

strasilo

  • don't give a shit
  • ****
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 22590
  • Vozi: pocketa i egzotičnu Suzu gura po dvorištu
  • Lokacija: pripizdina u Podravini
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #49 : 19. Siječanj 2017, 16:30:19 »

iskreno da ti velim ili da te lažem, ako je original boja , mehanički solidan što vjerujem da je , da ima cirka 60 000 km originalnih trenutno bi vrijedil oko 1500 eura maximalno , da je model gsxr 750 iz prve serije mislim 1985 , isparavi me ako griješim kada je i bio najlakši vrijedio bi jako puno, takav ima u Novemi Novi i nisu mi dali ni da ga dirnem a kamoli da sjednem , taj nekom vrijedi jako puno , naravno fanovima , meni osobno ne , nisam fan al da je prekrasan to stoji, sve je to danas relativno pogotovo kod starih motora , nema teorije da prodaš stari motor pa ni za smješne novce jer je velika kriza , barem ja to dobro znam , imao sam stvarno neviđene motore za prodat za pristojne novce , vjeruj ni jedan nisam prodao več samo zamijenio uz neku nadoplatu , takve motore kupuju samo ljubitelji koji nemaju novaca trenutno a klincima je bitno samo da je rep što više u zraku te takve motore mogu dobit ta 1300 eura iz 1995.6 prve ninje i sad ti probaj prodat neki stari motor , jako jako teško frendić  :palacgore:

88.g. .. prvi model slinshota ...  :palacgore:

Pravih kilometara nezna ni sam bog koliko ima jer je pod mojom guzicom zavrnuo preko 150K .. :D .. boja nije originalna, ali su oklopi originalni i farban je u originalnu "šaru" ... sve je manje više tehnički ispravno ... ali bi sad već nakon dužeg nekorištenja trebalo promjeniti sve tekućine ... lanac i lančanici bi mogli novi, a i gume bogami ..  :LOL:

Pao mi s nogara jer je guma ispustila, pa se izravnao i urušio ... pukla ručka od kočnice prednje i vidi se na plastikamada je bio dole ...

to je manje više to ..  :LOL:
Evidentirano
... isto ti je kao i kad se voziš s ekipom na motoru, džabe ti ako vas je više, a ti se utrkuješ sam sa sobom, pa misliš da si bRRži...

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #50 : 19. Siječanj 2017, 16:34:50 »

88.g. .. prvi model slinshota ...  :palacgore:

Pravih kilometara nezna ni sam bog koliko ima jer je pod mojom guzicom zavrnuo preko 150K .. :D .. boja nije originalna, ali su oklopi originalni i farban je u originalnu "šaru" ... sve je manje više tehnički ispravno ... ali bi sad već nakon dužeg nekorištenja trebalo promjeniti sve tekućine ... lanac i lančanici bi mogli novi, a i gume bogami ..  :LOL:

Pao mi s nogara jer je guma ispustila, pa se izravnao i urušio ... pukla ručka od kočnice prednje i vidi se na plastikamada je bio dole ...

to je manje više to ..  :LOL:
barem si iskren , to treba danas cijeniti :palacgore:
Evidentirano
All SAINTS

balky1

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 538
  • Vozi: Yamaha FJ 1100
  • Lokacija: Rovinj
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #51 : 20. Siječanj 2017, 09:03:15 »

Evo malo si pogledajte cijene ovdje kod švaba (za 750 unitrak). https://www.biketeile-service.de/Kawasaki-GPZ-750-18659/en/
Tko još kupuje dijelove kod Louisa.... A u RH ni slučajno. Neke naše online trgovine prodaju iste ove dijelove za veće novce. Imam i vozim "staru kantu" i iz ove trgovine nabavljam što mi treba. Npr., lanac i lančanici za FJ me došli nekih 1000 kn (DID ZVMX i JT sprockets). Isto to kod nas 1600 pa nadalje.
Imaju i originalne dijelove, ali moraš imati part number za pretragu. Ili probati poslati mail. Poštarina nekih 13€, ovisno o veličini, naravno.
Vozio sam GPz-a 550 i znam koliko za njega deru,.
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #52 : 20. Siječanj 2017, 11:31:26 »

Evo pogledao cijene carburator repair 16,87 eura , did lanac 89,77 eura , pa šta je to skupo  :misli: to su cijene stvarno fer , e pa o čemu oni neki baljezgaju o nekakvim fantomskim troškovima održavanja  :misli:
Evidentirano
All SAINTS

balky1

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 538
  • Vozi: Yamaha FJ 1100
  • Lokacija: Rovinj
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #53 : 20. Siječanj 2017, 12:08:30 »

Zato što većina nikad nije pogledala cijene dijelova izvan RH pa nisu informirani. A još ako je čovjek iole vičan šarafanju, većinu možeš napraviti sam sa setom gedora i 3 vilasta ključa (na Japancu, naravno).
Kako već dulje vrijeme kupujem kod njih, primijetio sam da dobijem i neki sitan popust na sve. Naime, kad se logiram sa svojim podatcima vidim da su cijene svemu niže nego kada nisam logiran (nigdje taj popust nije očito naznačen).
Samo jedan savjet kod kupovine lanca. Ja mislim (nisam siguran) da Nijemci imaju nekakva ograničenja za snagu motora pa onda i tu kod njih je većina lanaca za tu "slabiju", zatvorenu varijantu. Prvo provjeri na proizvođačevoj stranici koji tip lanca preporučuju. To sam primijetio kada sam sebi naručivao za FJ. Naime, DID preporučuje ZVMX, a oni većinom nude VX (nešto slabiju varijantu) pa sam uzeo onda ZVMX. Iako mi je g. Labaš rekao da on montira VX na svoju. E sad, možda sam izbaljezgao glupost, ali koliko se sjećam moj GPz je iz Švabije došao sa restriktorima.
« Zadnja izmjena: 20. Siječanj 2017, 12:15:17 balky1 »
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #54 : 20. Siječanj 2017, 12:25:27 »

LABAŠ se i onak vozi ko penzić tak da vjerujem da on sa tim lancem sasvim zadovoljava svoje potrebe tj , svoj stil vožnje , bez naglog odvrtanja gasa gdje dolazi do naglog zatezanja i trzanja i uz održavanje lanca kod turing vožnje za šta je fj namijenjen i slabiji lanac bude prošao 30 000 km bez problema
Evidentirano
All SAINTS

balky1

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 538
  • Vozi: Yamaha FJ 1100
  • Lokacija: Rovinj
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #55 : 20. Siječanj 2017, 13:13:45 »

Ma ne ulazim u to tko kako vozi, nisam se s njim vozio pa neću ni komentirati. Samo sam ti htio skrenuti pažnju na to prilikom kupovine lanca. A pogotovo na ebay-u ima svega.
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #56 : 20. Siječanj 2017, 13:20:19 »

Ma ne ulazim u to tko kako vozi, nisam se s njim vozio pa neću ni komentirati. Samo sam ti htio skrenuti pažnju na to prilikom kupovine lanca. A pogotovo na ebay-u ima svega.
za te kawce nema šta nema a šta i nema Limit zna gdje ima  , pogotovo u SAD-u , tam imam ujaka i nije mi problem nabavit a tamo toga ima ko pljeve
Evidentirano
All SAINTS

balky1

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 538
  • Vozi: Yamaha FJ 1100
  • Lokacija: Rovinj
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #57 : 20. Siječanj 2017, 13:38:10 »

Ajde kad krene posao, očekujemo slike.  :D
Evidentirano

EL TORRO

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 201
  • Vozi: Let the good times roll
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kawasaki GPZ 650, restauracija
« Odgovori #58 : 20. Siječanj 2017, 14:14:51 »

Ajde kad krene posao, očekujemo slike.  :D
ne bude posao barem ne kod mene , povisio covjek cijenu , ovaj o kojem je riječ na ovoj temi nismo još vidjeli al bumo valjda vidjeli o čemu se radi
Evidentirano
All SAINTS
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore
 

Stranica je generirana za 0.384 sekundi uz 20 upita.