.:: SKUTERI ::. > Vožnje i druženja

Traveling with modern Vespa

<< < (2/15) > >>

Easy rider:
I m i bili u Logarskoj....zimus.... :mrgreen:

noky200:
Popratio sam vožnju, zapamtio nick jer voziš i x10  :palacgore:

noky200:
Evo par slika od jedva realiziranog izleta do Bihaća  :mrgreen:   

Trio fantastikus se trebao nać u Rakovom Potoku u 9, u 8 zovem Slavengora da ga probudim, čovjek "noćnu" radio hebi ga, ali tip tvrdo spava, kasnije ga uspijem dobit promrljali par rijeći i pukne veza te frajer nedostupan nakon toga.
Ja dođem na vrijeme nema ni Ipiljeka , šta češ drugo neg od jutra na kemiju...

U međuvremenu zovem Choke-a (4 lik ove priče) iz Ogulina koji nam se treba pridružiti Rastokama jer oblaci prema Karlovcu nisu bili baš sexy, veli kod njega više manje ok, a niš odvozit ćemo i to, kišnjak je u koferu  :wink:Nakon pol sata dolazi i Ipiljek, zovemo još jednom Slavena nedostupan te pićimo dalje do Ka di radimo kratku pauzu par min, i onda do Slunja same gas (nikak doć tam   :021:)

Choke već zauzeo poziciju u birtiji, a niš kaj se mora nije teško


I nastavak dalje prema Bihaću, ovaj Ipiljek uvjek najduže prelazi granicu pitam se zašto  :misli:Restoran Mlin

Klopa po cijeni vrhunskog restorana u zg (mogli smo 3 kile janjetine uzet  :cool:) , puno lošije nego prethodnih godina, ljubaznost osoblja na razini Šemse al dobro sve je to jedna škola, nisu ni očekivanja bila veća Oblaci iza nas tj. koji dolaze prema nama nisu baš kul (pogotovo kad znaš da je najbliži od nas 100km od doma, a zg ekipa gotovo 200km)Što se kasnije uspostavilo da je strah bio opravdan ,stali na benzinskoj s još hrpom Vespaša koji su pićili Prema ZadruPričekali pol sata navukli kišna, kiša se dosta stišala i lagano prema Slunju kad tam sve suho, ali mi mokri ko miševi nakon saune pa je pao striptiz na parkingu za skinut mokru obleku sa sebe.

Kolko god puta prošao tim Rastokama uvijek im se iznova divim  :palacgore:Tolko za sad, na kraju morao jest pizzu u Karlovcu jer je kolega na Tomosu ostao gladan  :mrgreen:

s3c:
Odlično,ideja za izlet  :mrgreen:

noky200:
Evo par slika s dlazaka na Tomos susret u Kastvu.

Piloti toga dana (Bruno Branko CBR 600RR) i moja malenkost (x10 500) krenuli blizu 9h iz VG, autocestom do KA dalje starom, iza Vrbovskog skužim ekipu na stanici za bus, naravno ko bi bio drugi nego naši Og na Tomosima međutim ovaj puta manjem broju al šta je tu je, neke valjda gospoje od doma nisu pustile :wink:
Da se mene pitalo išao bi lagano s njima do Kastva, međutim kolegin 600rr diže temp prek 100C na malim brzinama tako da smo morali otutnjat dalje, spojili se na riječku obilaznicu kod Grobnika i eto nas oko pol 12 u Kastvu.
Taman ekipa spremna za polazak u đir nas dočekala, opet odlučili pustit ih naprijed i krenuli za njima, izgubili ih oko Moščenićke, nastavili dalje do Brseča stali tamo odmorili, taman se čuo s Marinom (organizatorom susreta) kaže da smo ih prešišali za barem 45min vožnje. Hebaj ga kaj je tu je rr je žedan pitali neke ženske di ima benzinska ove naravno nemaju pojma, tj. nisu sigurno koje rade, zapičili dalje do Plomina pa nas je neki biker na bijensom r-u uputio da idemo još naprijed, i evo ga Crodux  :cool:. RR 5,3 l , x10 500 3,9l na 100km kolega sretan ja još sretniji za 42ks i više nego dobra potrošnja  :palacgore:
Tu nas stiži već grdi oblaci i iako smo mislili dalje prema Puli okrećemo se u vraćamo se nazad prema Plominu i sjedamo u neki restorančić pojest neke ribe, iznad nas opet ti grdi oblaci i svaki čas se moglo očekivat kišu. Pojeli pljunuli masne pare  :LOL: i nastavili nazad prema Kastvu.
Cesta je fenomenalna, ali i opasna naletili baš na fleku na cesti di je dan ranije neki švabo na Burgmanu preticao bus i pogodio Ninju iz drugog smjera  :palacdolje:
Brseč me se posebno dojmio, već se tete uredno sunčale iako meni nije bilo sad nešto prevruće, al mislim da to ima veze s mojim stažom na motoru (stare kosti i tak to).
Po povratku nazad se naložila vatrica pojela koja tura mesine  :mrgreen: malo se podružili, kad me obavještava moja bolja polovica da je u Zg nevrijeme, a u međuvremenu i ogulinci dobivaju istu informaciju... Nisma baš bio oduševljen time, i kolega već tad razmišlja o povratku doma, međutim ja sam inzistirao da ostanemo još barem 1h da to prestane pa možda dođemo doma donekle suhi.
To je bila pametna odluka  :cool:
Nešto prije 20h kupimo prnjice i lagano krećemo, oko Delnica prvi nagliji pad temp na svega 10-ak C, cesta mokra, al zato smo i odabrali autocestu da čim prije doma dođemo.
Putem prema doma bilo sve gore vrijeme, al na našu sreću izvukli smo se do Lučkog uz samo pokoju kap kiše, dok nas je do doma lagano pratila lagana kišica al ništa vrijedno spomena.
Suma sumarum ~500km dosta i za ozbiljnije  strojeve.
Došao doma raspkirao se lego, i nisma mogao zaaspat od dojmova, kasnije zaspao pa me vrat počeo ubijat jer nisma naviknut tako dugo nosit acigu ove sezone, ovo mi je bio tek drugi đir (prek 200km) :palacdolje:,
Probao seniora ide ok nismo se baš stopili da bi ga testirao kak se spada mali krug po šumi odradio, sve u svemu to je za kolekcionare ne za nas obićne likove  :mrgreen:
Al sam se raspisao šta je tu je, evo slika  :wink:Pokret iz Kastva

BrsečPlominKastav  :cool:Suma sumarum** sorry za pravopis nisam dva dana spavao pošteno  :shock:

 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju