Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

 Str: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 42   Dolje

Autor Tema: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS  (Posjeta: 74886 )

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #875 : 12. Kolovoz 2019, 10:57:39 »

Jel netko na kraju isprobao Touring force pa da ju usporedi sa SF+??

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

XceeD

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 399
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #876 : 12. Kolovoz 2019, 11:49:54 »

Prednja nije do ruba ali nije ni toliko loše





photo sharing free



Za prednju porubit, morat ćeš se nagnuti 60 stupnjeva. A to, teško da je ikome za preporučiti na cesti.  :cool:
Evidentirano

Rudax

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 398
  • Vozi: Z750
  • Lokacija: Koprivnica
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #877 : 12. Kolovoz 2019, 11:53:29 »

Je, ja sam vozio obadvije, tj. naprijed mi je još uvijek SF+, a iza sam promjenio na Touring force jer sam zadnju uništio  :LOL:

Z750, ne znam, nisam neki agresivni vozač i do sad sam vozio Angel ST, volim i ja malo bržu vožnju, dosta često vozim s curom pa mi SF+ nije nešto dugo trajala. Razlike, iskreno, meni za cestu nije potrebna SF+, guma je odlična i vrijedi svake kune, ali odvrtim 10 000 + godišnje i za mene sport touring guma zakon.

Zasad sam odvozio nekih 2000km na Touring force stražnjoj, jako sam zadovoljan i guma se ponaša jako dobro, bolja po bijelim crtama od SF+ što bi bilo i logično, mokro isto solidno, trajnost zasad ne znam, ali je još tip top.
Ako ti što znači, vozim je od ruba do ruba, nemamo baš pretjerano puno dobrih cesta ko recimo jadranska magistrala itd tako da, ulijeva povjerenja, jednostavno jeftina i dobra guma, ja sam je piknuo preko frenda u Intercarsu za 570kn. Set me ispadne jeftinije nego Angel ST, kojom sam bio jako zadovoljan tako da eto, mitas sekta  :mrgreen:

Dal tebi treba SF+ ili Touring force, to moraš znati sam  :palacgore:
Evidentirano

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #878 : 12. Kolovoz 2019, 12:07:51 »

Je, ja sam vozio obadvije, tj. naprijed mi je još uvijek SF+, a iza sam promjenio na Touring force jer sam zadnju uništio 

Z750, ne znam, nisam neki agresivni vozač i do sad sam vozio Angel ST, volim i ja malo bržu vožnju, dosta često vozim s curom pa mi SF+ nije nešto dugo trajala. Razlike, iskreno, meni za cestu nije potrebna SF+, guma je odlična i vrijedi svake kune, ali odvrtim 10 000 + godišnje i za mene sport touring guma zakon.

Zasad sam odvozio nekih 2000km na Touring force stražnjoj, jako sam zadovoljan i guma se ponaša jako dobro, bolja po bijelim crtama od SF+ što bi bilo i logično, mokro isto solidno, trajnost zasad ne znam, ali je još tip top.
Ako ti što znači, vozim je od ruba do ruba, nemamo baš pretjerano puno dobrih cesta ko recimo jadranska magistrala itd tako da, ulijeva povjerenja, jednostavno jeftina i dobra guma, ja sam je piknuo preko frenda u Intercarsu za 570kn. Set me ispadne jeftinije nego Angel ST, kojom sam bio jako zadovoljan tako da eto, mitas sekta  :mrgreen:

Dal tebi treba SF+ ili Touring force, to moraš znati sam  :palacgore:
Hvala ti .Ja sam do sada isto na Angel ST na Z750 ali nisam nešto pretjerano zadovoljan (postale su plastične ...)a uz to ne napravim puno km....Naručio sam upravo sf+ pa ću vidjeti kako pašu i da li mi ima smisla nazad na turing. Jedino me brine malo kiša ali pretpostavljam da za na posao i s posla nije problem.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano
 

Rudax

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 398
  • Vozi: Z750
  • Lokacija: Koprivnica
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #879 : 12. Kolovoz 2019, 12:16:23 »

Ne znam, meni nisu stigle postat plastične kad sam stalno nekud putoval  :D

Ide po kiši, nije bilo baš nekog forsiranja, da se odvozit  :mrgreen: Ja sam super zadovoljan SF+, ali kilometražom bi mi trebale biti Touring force daleko bolje  :palacgore:
Evidentirano

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #880 : 12. Kolovoz 2019, 12:49:12 »

Prvotno je planirano raditi više km ali eto,splet okolnosti i više je kuća -poso-kuća  ....
A po kiši mi je bitno samo da se dokotrljam lagano do doma tako da bi po svemu što je ovdje rečeno mitasice trebale biti pun pogodak.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

Ivanos46

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 560
  • Vozi: zx10r
  • Lokacija: Osijek
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #881 : 12. Kolovoz 2019, 20:54:44 »

po kisi se vozi normalno laganini i nece biti nikakvih problema. :palacgore:
Evidentirano

Igor28

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 172
  • Lokacija: Grobnik, Rijeka
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #882 : 12. Kolovoz 2019, 22:47:32 »

Jel netko na kraju isprobao Touring force pa da ju usporedi sa SF+??

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Ja sad vozim na TF, prije sam imao na drugom motoru SF i ukratko bi rekao da je TF SF sa tvrđom sredinom, sad na điru od 600km u dvoje po ovoj vrućini, rubovi se trosili isto ko na SF a sredina tvrđa.
Ja za sad zadovolja nakon nekih cca 2500km
Evidentirano

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #883 : 13. Kolovoz 2019, 11:15:18 »

Kako su se pokazale SF u slučaju "dužeg" putovanja po autocesti  ( 200-300 km u komadu bez stajanja) ...jel to ok za te gume ili će se uništiti ?

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

XceeD

  • **
  • Offline Offline
  • Postova: 399
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #884 : 13. Kolovoz 2019, 13:26:35 »

Ako te gume nisu za nešto, onda je to što si ti naveo. Bacanje novaca.
Evidentirano

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #885 : 13. Kolovoz 2019, 13:31:27 »

Pitam čisto iz perspektive sigurnosti ako bi slučajno trebao na takav put da znam da mi se sa gumom neće ništa dogoditi.Ako je problem da će se samo potrošiti onda nema brige,stavim druge kad dođem di trebam. 

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

MOONSHIELD

  • ****
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 8262
  • Vozi: 0
  • Lokacija: CISTA PROVO
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #886 : 13. Kolovoz 2019, 13:41:18 »

a što bi im se drugo moglo dogoditi osim što će se potrošiti po sredini, a i to ovisno o brzini..
ako ćeš se voziti 130, ne bude im ništa, ali ako ćeš se voziti 250+, potrošnja će biti vidljiva i nakon 50 km
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU
you will never quiet this storm!!

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #887 : 13. Kolovoz 2019, 13:45:13 »

a što bi im se drugo moglo dogoditi osim što će se potrošiti po sredini, a i to ovisno o brzini..
ako ćeš se voziti 130, ne bude im ništa, ali ako ćeš se voziti 250+, potrošnja će biti vidljiva i nakon 50 km
Ne bih znao,zato pitam
Hvala vam na strpljenju,to su više manje svi detalji koji su me zanimali.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

fawlty82

  • I`am Buttman
  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 2091
  • Vozi: jaše na tvrdim leđima
  • Lokacija: Karlovac
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #888 : 13. Kolovoz 2019, 15:42:11 »

Kako su se pokazale SF u slučaju "dužeg" putovanja po autocesti  ( 200-300 km u komadu bez stajanja) ...jel to ok za te gume ili će se uništiti ?

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Kao i svaka guma, samo stavi ispravan tlak i nemoj terat sat vremena 200kmh  na tlaku od 1.3 bara i sve bude OK.
Evidentirano
Vikend natezač kožice!

semperfiPu

  • **
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 175
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #889 : 13. Kolovoz 2019, 15:45:03 »

Kao i svaka guma, samo stavi ispravan tlak i nemoj terat sat vremena 200kmh  na tlaku od 1.3 bara i sve bude OK.
200 nije baš opcija s obzirom da je zec u pitanju .tlak na 2.5 -2.9 ili da ipak manje ?

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Evidentirano

SpoRRi

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 2144
  • Vozi: Akobogda FZ1
  • Lokacija: Na forumu
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #890 : 13. Kolovoz 2019, 15:57:56 »

Ja sam vozio na tlaku 2.5-2.9 i pokazao mi se motor puno vozniji na 2.3-2.5...
Evidentirano
Citat: Sredju
Njemacke gume i japanske kondome ne kupujem.
:LOL:

Dene

  • ***
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 2010
  • Vozi: Gsx-r 1000
  • Lokacija: Rijeka
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #891 : 13. Kolovoz 2019, 17:43:29 »



Za prednju porubit, morat ćeš se nagnuti 60 stupnjeva. A to, teško da je ikome za preporučiti na cesti.  :cool:
Mislim da je ovo odlično s ovom gumom
Evidentirano

MOONSHIELD

  • ****
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 8262
  • Vozi: 0
  • Lokacija: CISTA PROVO
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #892 : 20. Kolovoz 2019, 21:57:38 »

upravo na fejsu naletio na post čovjeka koji je po svemu sudeći namjerno stavio mitas na motor samo da padne i dokaže svima da je guma smeće..i naravno da je ubrzo pao :LOL:
meni jedino nije jasno kako je pred pola godine uspio pasti s istim motorom i 2-3 puta skupljim gumama, ali tada naravno nije bila kriva guma, nego je naletio na šljunak ili neku šumsku životinju ili je jednostavno pretjerao :mrgreen:

uglavnom, zaključak je da guma valja samo prvih parsto km, a jedan istaknuti član hrvatske moto "scene" (koji očito ima insajd info iz tvornice) je objasnio i zašto je to tako 8)
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU
you will never quiet this storm!!

SpoRRi

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 2144
  • Vozi: Akobogda FZ1
  • Lokacija: Na forumu
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #893 : 20. Kolovoz 2019, 22:16:08 »

Moguce da je to bio prvi model i te se nisu bile pokazale dobrim ali ove nove su brutalno dobre. Razumijem da ce se uvijek naci netko tko ce popljuvati..

Nedavno je jedan prodavao kao smece guma klizi a zavoja nije vidjelo, pa kako nece klizat kad ju ubio gradskom voznjom.. Uvijek mi se to dogodi kad ne vozam motor van grada da guma uzasno klizi.
Evidentirano
Citat: Sredju
Njemacke gume i japanske kondome ne kupujem.
:LOL:

MOONSHIELD

  • ****
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 8262
  • Vozi: 0
  • Lokacija: CISTA PROVO
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #894 : 20. Kolovoz 2019, 22:29:01 »

dok tražiš granicu, naći ćeš je prije ili kasnije :mrgreen:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU
you will never quiet this storm!!
 

MIK0

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 1951
  • Vozi: F4 Brutale
  • Lokacija: Pag
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #895 : 20. Kolovoz 2019, 23:10:51 »

Mebi obično "rejseri" znaju tu i tamo nešto filozofirat, onda odemo đir u kojem mi mogu stavit soli na rep i kad idući put stanemo na cugu ja samo kažrm "A jbg znam da Mitas nije neka guma ali ovako kako se ja znam vozit meni bolja ne treba."  .... i onda bude muk neko vrijeme 🤣🤣🤣🤣
Evidentirano

grafit

  • ***
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 1765
  • Lokacija: Poličnik ZD
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #896 : 21. Kolovoz 2019, 06:45:08 »

Hehe nekima su krive gume,nekima motor,neki nisu raspolozeni,druge jebe ovjes Ne bije boj oruzje sjajno vec srce junacko!
Evidentirano
u dobru se ne uzvisu ,u zlu se ne ponizi!

Igoreta

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 1449
  • Vozi: Beciklin
  • Lokacija: z Gorice
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #897 : 21. Kolovoz 2019, 07:47:34 »

I ja sam opal s Mitasicama, ali ne zato kaj guma ne drži, već suprotno!

Guma jebeno drži, zato se čovjek "zaboravi" i forsira tamo gdje nije mjesto. Uzrok mog pada je djelomično taj razlog, a djelomično to kaj sam stavio mozak "na pašu" i razmišljao o tome da snimim dobre kadrove iz vožnje. Pa je tako snimljen i dobar kadar samog pada.  :mrgreen:
Srećom pad nije bio niš posebno, digo sam se i nakon toga smo napravili još 700-njak km u 2 dana.
Evidentirano

thekingnoa

  • *
  • Online Online
  • Spol: Muški
  • Postova: 58
  • Vozi: CBR600F 1999
  • Lokacija: SB
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #898 : 21. Kolovoz 2019, 07:48:33 »

upravo na fejsu naletio na post čovjeka koji je po svemu sudeći namjerno stavio mitas na motor samo da padne i dokaže svima da je guma smeće..i naravno da je ubrzo pao :LOL:
meni jedino nije jasno kako je pred pola godine uspio pasti s istim motorom i 2-3 puta skupljim gumama, ali tada naravno nije bila kriva guma, nego je naletio na šljunak ili neku šumsku životinju ili je jednostavno pretjerao :mrgreen:

uglavnom, zaključak je da guma valja samo prvih parsto km, a jedan istaknuti član hrvatske moto "scene" (koji očito ima insajd info iz tvornice) je objasnio i zašto je to tako 8)

Koliko mi je poznato taj lik drzi drugo vrijeme glavice tako da sigurno nije amater, ali gume definitivno nisu za race, ja ih imam i super sam zadovoljan, voznja na koljenu nije problem ali bas nekakva prevelika forsaža ju pregrije, ja cu ju staviti opet, svake god dam 1000 kn i imam nove gume i briga me, a kako se cura pojavila u igri mozda predjem na touring force, inace ce zadnja nestati :) btw taj lik fuzicima brusi cestu, nije to guma za takvu voznju, ali za normalnu sportsku voznju je savrsena
Evidentirano
"He was famous that no man should ever be"

MadjaRR

  • ***
  • Offline Offline
  • Spol: Muški
  • Postova: 2143
  • Lokacija: fLipeRR...
Odg: Gume MITAS SPORT FORCE PLUS
« Odgovori #899 : 21. Kolovoz 2019, 08:00:16 »

Već kad nevalja qurca barem da je zapalimo i zapali je  :mrgreen: :palacdolje:
Evidentirano
tRRamontana
 Str: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 42   Gore
 

Stranica je generirana za 0.195 sekundi uz 20 upita.