.:: SKUTERI ::. > Minibike

Loncin 125

(1/2) > >>

PowerComander:
Pozz narode :palacgore: Kupio sam za Loncin 125 ovaj amortizer jer mi je stari popustio,razlika između mog starog i ovog novog je jedino u debljini opruge. Problem je sljedeći,složio sam ga na motor,spustio na kotače i motor je samo sjeo ne drži amortizer ni grama. Moje pitanje je da li ga je moguće nekako pojačati ili treba jednostavno kupit jači amortizer sa jačom oprugom?

luka737:
ako je to bas ovaj na slici onda je to zato sto je trenutno namjesten na najmekse.Vidis ove zube na dnu, trenutno si na najvisem( tj. oprugu ti najmanje špana) ...vrti ovu maticu na dnu opruge ( izmedu opruge i ovog zuba) i tako ces ga zategnuti koliko ti je potrebno

PowerComander:
Probao sam danas to napeti i ništa opet isto...

PowerComander:
To sam dolje na dnu stavio na ovaj najmanji zarez. Ima na vrhu unutar amortizera nekakva matica i može se odvrtat i zavrtat da probam nju do kraja odrvnut koliko ide onda bi trebalo po nekon logici otpustit oprugu i napet je :misli:

luka737:

--- Citat: PowerComander - 21. Ožujak 2018, 22:16:14 ---To sam dolje na dnu stavio na ovaj najmanji zarez. Ima na vrhu unutar amortizera nekakva matica i može se odvrtat i zavrtat da probam nju do kraja odrvnut koliko ide onda bi trebalo po nekon logici otpustit oprugu i napet je :misli:

--- Kraj citata ---
ovo kako je na slici je najslabije zategnuta opruga. Na maksimum ju treba staviti na najduzi zarez( skoro puni krug odvrtit)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju