.:: SKUTERI ::. > Vožnje i druženja

Skutopis-aprilia scarabeo 200

<< < (2/7) > >>

skarabejo ŠB:
...

skarabejo ŠB:
Skuterom sam prošle godine dosta obišao, ove također namjeravam još neka mjesta gdje do sada nisam bio, a što ću ovdje podijeliti. Od prošle godine bih podijelio još samo 130 kilometarsku vožnju do Blidinja i ski-staze Risovac. Bijaše to 1. aprila, dan kada se bezdušno laže. Budući da mi nije do maslanja, sjedoh na skuter zarana, te gas preko Posušja i Rakitna ka Blidinju. Iz Rakitna je krenuo uspon uz Konjsko do prijevoja koji se nalazi na oko 1300-1400 m.n.v. i tu skuter osjeti razrijeđenost zraka. Što reći, krajolik predivan, planinski, miris borova, izmaglica iznad jezera i đipovi odignuti u rajske visine, a kod pokojeg i probijen karter. "Tko visoko leti, nisko pada", pomislih.  :D

skarabejo ŠB:
...

Cvitalo:
Super slike! Baš mu stoji ovi zebra look u prirodi. Kod ovakvih tema mi je ža šta nema opcija lajkanja. Mali Scarabeo je super prometalo, samo je po vitru malo opasno.

skarabejo ŠB:
Hvala Cvita, scarabeo je solidan i izdrziv skuter, al s obzirom na prijašnje motore, slab (iako je koma vidit kad neko razrogaci oci kad skuzi da ga zebra obrije na 100-110 km/h, jer po satu prebci 130 km/h :D) . Tako da cu dogodine na 400+ kubika. Volio bih da se malo vise stavljaju fotografije s voznji i druzenja, al cini se da primat preuzimaju drustvene mreze. A cini mi se, da se opcenito manje vozi. Al dok god ima stogod ekipe koja vozi, dobro je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju