.:: VIRTUAL RUNWAY ::. > Info Pult

Prijepis nereganog motora

<< < (2/9) > >>

Nero:
Ne znam, ja sam Boldora registrirao da ne bi bilo poslije natezanja s bivsim vlasnicima (ako ne plate kazne, ovrhe i slicno), ako postoji drugi nacin, super.

biso1:
Ne može se napravit prijepis neregistriranog vozila, nit se to ikad moglo napravit. Ako je vozilo neregano, ranije si napravil samo ugovore, ovjerio ih, platio porez i kad se odlučiš regat, onda se nakon rege izdaju novi dokumenti. Sada kako se sve radi na tehničkom i nemoraš bilježniku i na poreznu, na tehničkom platiš taksu (zamijena za porez) i to je to,

prpa:
pa neka ga odjavi pa onda prijepis

toecutter:
Imao isti slučaj nedavno kada sam kupio od prvog vlasnika MZ koji je bio odjavljen 96-te, te morao ga urediti. Trebalo mi je 5 mjeseci i čim sam ga sredio odmah sam išao odraditi prijepis, registraciju i dokumente na svoje ime.

Naravno da je bilo problema i na tehničkom, jer iako je bio registriran u RH i kasnije odjavljen u RH, oni ga nisu mogli naći u svojim bazama podataka pa bilo je povuci potegni..

Nema rješenja za taj problem, meni je bila sreća da poznajem čovjeka i živi blizu mene pa je rizik minimalan.
Ovako , u tvom slučaju što duže vrijeme prolazi rizik je veći da nešto može poći k zlu (npr. ovrha vlasniku, smrt vlasnika itd...) i samim time tebi kasnije onemogućiti prijepis i registraciju.

Može pomoći da ipak idete ovjeriti kupoprodajni ugovor kod javnog bilježnika, tako barem ugovor ima neku pravnu težinu.
 :palacgore:

M12:

--- Citat: Nero - 24. Rujan 2018, 08:35:43 ---Mozes prepisati bez rege? Kako?

--- Kraj citata ---

rekli su mi da naprave novu prometnu sa novim imenom i prezimenom ali zadnjom reg oznakom koja odmah prilikom izdavanja se smatra poništenom tj premanetno odjavljenom prometom tj regom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju