Dan 9. 07.10.2018.
Marakeš-Treviso-Zagreb-Kaštel Sućurac

I tako pala je noć, program je započeo pa smo se mi iz ljetne terase prebacili unutra za stol. Kako smo popili već dovoljno piva prelazimo na malo jače aditive i u "birtiji" provodimo vrijeme negdje do 03.00. U to vrijeme grad je krcat ljudima npr. u Mcdonaldsu se čeka red za hranu. Odlazimo u hotel, pakiranje i zovemo taxi koji nas u 04.00 vozi na aerodrom. Check in, malo trgovanja po djutiću malo kljucanja pred gate-om i eto ti leta.

Smještamo se u avion, i taman nakon što su se kotači odvojili od piste mi sinkronizirano tonemo u san. Budimo se u Italiji kada je započelo spuštanje.

Na povratku nitko se nije bunio da mu je tijesno u Ryanair-ovom avionu. U Trevisu unaprijed rezervirani i plaćeni taxi nas čeka na aerodromu i vozi do našeg Renaulta. Trpamo se unutra i gas prema domovini.
Evo ovo vam je ukratko bilo naše prošlogodišnje putovanje u Maroko.
E sada troškovi:
Kaštel Sućurac-Treviso-Kaštel Sućurac (gorivo i cestarine) 200eura
Avion 720eura
Parking Treviso 65eura
Motori 2160eura
Kilometara 1800km
Gorivo 120eura (ne računam ulje za Tenerke
)
Smještaji 510eura
Total: 3775eura/4=944eura Ako ovo nije "low budget" moto putovanje u Maroko onda ne znam što je...

Na ovo još morate nadodati naravno večere, kave, pivo, ulje

i suvenire ali ti troškovi su bili osobne naravi. U svakom slučaju Maroko je jeftin za naše hrvatske prilike.
Ovo je bila naša cjelokupna ruta...

I kao šlag na kraju evo i link za naš video koji je odlično snimio, montirao i izradio naš Zubakis...
https://www.youtube.com/watch?v=HPNm7vNxUng&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1xKABH0odKoehq19Z4PNBaLHeC-JUAU8yW1sLgDWntBuZopEa0mS9mYQUŽivi mi i veseli bili...